Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól lehet intim boltban vásárolni?
Figyelt kérdés
Egyik haverom már nagyon. Kanos Xd elnézést a kifejezésért. De amúgy is fosik be menni gondoltam hogy posta pontra rendelek neki de az nem 100% hogy oda adjak neki 14 éves. Meg biztos hogy tudják hogy mi van a dobozban és el kérik a személyit.2023. okt. 9. 20:37
3/16 anonim 

válasza:

Két 14 éves kanos kisfiút szexshopban nem fognak kiszolgálni. Max ha neten rendeled, csomagpontra, az lehet kiskapu.
4/16 anonim 

válasza:

Szexshopban persze, hogy tudjál mi van a dobozban hiszene gy szexshop. S nem fogják kanos kissrácoknak eladni
Online rendelés lehet kiskapu esetleg. De az se akárhogy
5/16 A kérdező kommentje:
#3 én 19 vagyok:) de én nem fogom magam ezzel égetni ezért nem megyek be én
2023. okt. 9. 21:15
6/16 anonim 

válasza:

5. Akkor esetleg rendelj neki csomagpontra. Amúgy meg nem égő szexshopba bemenni
7/16 A kérdező kommentje:
6# posta pontra nem lehet? Vagy tudni fogják hogy mi van a csomagban?
2023. okt. 9. 21:27
8/16 anonim 

válasza:

7. Posta pont személyit szokott kérni. Azt hogy mi van a csomagban pontosan nem tudják amúgy
9/16 A kérdező kommentje:
És ha nem vagy 18 akkor nem adják oda? #8
2023. okt. 9. 21:34
10/16 anonim 

válasza:

Mindenképp az ő nevére kell akkor rendelned, hogy át tudja venni a csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!