Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmnek fáj a szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek fáj a szex, mert nyáron a volt barátja bántotta, és nem szólt csak láttam közben, hogy fáj neki, mit csináljak?

Figyelt kérdés
mit csináljak? orvost kérdezek ?
2009. jan. 2. 14:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Ezt még egyszer!
2009. jan. 2. 14:17
 2/21 A kérdező kommentje:
na fájt neki mikor együtt voltunk mert a volt pasija bántata még nyáron!és szex közbe láttam rajta hogy fáj neki de nem szólt és most mit csináljunk hogy ne fáljon neki orvos?
2009. jan. 2. 14:21
 3/21 anonim ***** válasza:
49%
áááááááááá nekem meg ez a "fogalmazás" fáj.. szörnyű :S
2009. jan. 2. 14:25
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
Tízszer olyan odafigyelve mintha szűzzel lennél. Eleinte ugyanúgy csak petting. Ha látod rajta hogy fáj neki, azonnal (!) hagyd abba. Síkosító sem árt. Ilyen élmények után sokszor görcsös a nő, bármennyire is kívánja.
2009. jan. 2. 14:26
 5/21 A kérdező kommentje:
kérdezek orvost de milyet?vagy mi ilyenkor a teendő mert fél hogy megint fájni fog!
2009. jan. 2. 14:26
 6/21 A kérdező kommentje:
kösz a választ megpróbálom!
2009. jan. 2. 14:29
 7/21 anonim ***** válasza:
99%
'ázzeg tanuljál már meg fogalmazni :D Most komolyan így 3. olvasatra esett csak le, hogy mit akarsz mondani, na mindegy. Szerintem lelki eredetű probléma mellett nem lehet olyan szintig felszabadulni sem testileg sem lelkileg, hogy ne fájjon. Úgy értem nem tudod eléggé felizgatni, ami nem a te hibád, egyszerűen beszélj vele, érezze, hogy melletted biztonságban van, tudasd vele, hogy te más vagy mint az előző barátja és ezt először ne az ágyban próbáld meg bebizonyítani. Vidd el vacsorázni, légy romantikus, kedves, megértő, hallgasd meg, ne kezdeményezz az ágyban, ha minden seb begyógyult (amihez idő kell, és türelem főleg a te részedről) akkor tudtok majd egészséges szexuális életet élni, ez nem csupán egy testi élvezet. A szexet lelkileg legalább annyira fontos élvezni...(17/f)
2009. jan. 2. 14:29
 8/21 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom ki pontozta le a 14:29-es választ, de tulajdonképpen szinte 100%-ban igaza van! És ezt úgy mondom, mint olyan nő, akit a volt barátja bántalmazott szexuálisan. Bár én úgy gondolom, fontos, hogy szép lassan szexuálisan is bizonyítsd a törődésed és biztonságot nyújts. Fontos hogy csak szép lassan, és tudja: semmit sem muszáj!
2009. jan. 2. 14:33
 9/21 anonim ***** válasza:
49%
A 14:29-es válasz nincs is lepontozva..!
2009. jan. 2. 14:34
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

Adj időt neki, ne erőltesd! Ha nem férsz a gatyádban, izgasd fel, amennyire csak lehet és használjatok bőven síkosítót.

Te meg tanulj meg helyesen írni/fogalmazni, mert alig érthető a zagyvaságod.

2009. jan. 2. 14:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!