Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy néz ki egy babapunci és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki egy babapunci és hogy néz ki egy salátapunci?

Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%

Hát, ahol a kisajak vagy a nagyajak kicsit nagyobb ilyen fodros, hát na mint a saláta :D

A baba meg ami nem ilyen, ami olyan mint a babáknak

Ha azért kérdezed mert lány vagy és érdekel hogy a tied milyen, akkor ha gondolod küldhetsz képet és megmondjuk, hogy neked olyan van e.

2023. okt. 8. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
De szerintem nem csak ez a két kategória van...
2023. okt. 8. 21:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha nem fodros, de az ajkak kicsit nagyobbak és azért szép szimmetrikus az milyen férfi szemmel? Kép nincs 😅
2023. okt. 8. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Hármasnak:

Hát szerintem ha csak kicsit nagyobbak és szimetrikus és nem is fodros akkor az még talán jobb is mint a baba.

De ilyenkor kép nélkül az ember mindig a legszebb verziót képzeli maga elé a leírás alapján.

De amúgy nem kell parázni ezen. Persze sok a gyökér, van aki azt irta hogy - komolyan van ilyen - egyszer szexelt életében mittomén 18 évesen az hálitstennek baba volt most már 30 éves de ő nem szexelne salátával.

DE hidd el ez ugyan olyan mint amikor a péniszméretes kérdés alatt ott vannak a 25cm félbehajtva kommentek. Nem kell komolyan venni :)

2023. okt. 8. 21:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez egy tök jó kérdés.🤔

Én nő létemre nem tudom, van aki az enyémre babapuncit mondott, más szerint nem a klasszikus babapunci.🤷

2023. okt. 8. 21:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm 😊
2023. okt. 8. 21:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

3

Mármint a kisajkak lejjebb érnek, mint a nagyajkak, de csak egy kicsit és nem fodrosak. Nekem ilyen van. Asszem cicanyelvnek hívják.

2-es voltam

2023. okt. 8. 21:38
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

Igen a nagyobb és szimmetrikus kisajkak. Butterfly pussy :D.

2023. okt. 8. 21:43
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Ennyire nem nagy :)
2023. okt. 8. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:
85%
Jó, akkor a tiéd nem pillangó csak cicanyelv :D
2023. okt. 8. 21:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!