Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek terhes vagy más miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes vagy más miatt késik?

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja szexeltem utoljára ovszerrel(utána megnéztem és nem volt sehol kilyukadva, nem is szivárgott) és utána mégis bennem volt a félsz hogy mi van ha terhes leszek...de rendesen megjött utána, teljesen normálisan...nem volt kevesebb se illetve ugyanannyi napig tartott mint szokott...azóta eltelt egy hónap és most késik 4 napja és nemtudom miért...ugye nem lehetek terhes attól még mert megjött?(azóta nem szexeltem senkivel) előre is köszönöm a normális válaszokat

2023. okt. 8. 18:56
 1/1 anonim ***** válasza:
84%
Ha tényleg egy hónapja volt, védekeztetek és nem élvezett gumi nélkül beléd, akkor nem valószínű.
2023. okt. 8. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!