Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki először kérte meg a párját, hogy fenekelje el, az hogyan kérte?
Figyelt kérdés
Finoman hoztátok elő, vagy határozottan?
Hogyan reagált rá a párotok?
2023. okt. 8. 18:29
1/7 anonim 

válasza:

Nem kertem, kutyapozban elkezdte paskolni a fenekem.
2/7 anonim 

válasza:

Kimondták egyenesen, hogy próbáljuk ki és kipróbáltunk. Neki is tetszett.
3/7 anonim 

válasza:

Paskolta parszor majd megkertem hogy usson erosebbet es fenekeles lett a vege.
4/7 anonim 

válasza:

Keféltem kutyában, rácsaptam finoman, majd üvöltötte, hogy "erősebben!! verd el a seggem, rosszkislány voltam!!!"
5/7 anonim 

válasza:

Első találkozáskor elmondtam, hogy férfiként szeretném. Nyilván nem rögtön, de idővel néhányszor és sajnos nem erősen megtette az exbarátnőm. Sőt igaz csak ketten voltunk a házban, de kézzel is fenekelt egyszer, a többi esetben bőrövvel. Valahogy kézzel Ő erősebbeket ütött, és akkor nem is kértem, csak hajonlgattam egy munka miatt és oda jött és csapkodta a fenekem a kis kezével. De jó lenne egy újabb barátnővel vagy alkalmi partnerrel átélni újra ilyeneket.
6/7 anonim 

válasza:

Én nagyon nehezen tudtam elmondani neki, szégyelltem kicsit de mivel belekezdtem a beszélgetésbe, muszáj volt befejeznem mert szegény barátomat közben nagyon felcsigáztam.:D Mire nagy nehezen kinyögtem mit szeretnék,nevetett és mondta,hogy valami sokkal durvábbra számított akkora feneket kerítettem a dolognak. Azóta kísérletezünk vele, őt is izgatja a dolog, nem annyira mint engem, de nagyon szeretne nekem örömet okozni és egyre jobban is csinálja.:)))
én mostmár sokkal bátrabb vagyok, mindig mondom neki az elképzeléseim ő pedig szép lassan kezdi érteni-érezni mit szeretnék.
7/7 anonim 

válasza:

Irigylem a párodat 6os a helyében ha elém állnál egy ilyennel kérned se kellene már kapnád is méghozzá alaposan
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!