Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori életedben a kötözős szex?
Figyelt kérdés
Érzéki kezek megkötözése pl egy selyem szalaggal, vagy akár ágyhoz kötözés, esetleg bilincselés?
Mennyire képezi ez életed részét? Milyen gyakorisággal űzitek ezt párotokkal?
Remélem másnál is bejövős ez a játék, nem csak nálunk:)
2023. okt. 8. 18:02
1/15 anonim 

válasza:

Amikor épp olyanunk van be szoktunk ilyen kellékeket vetni
2/15 anonim 

válasza:

Átlagosan minden 3.-4. szex szól erről. Kikötözés, lightos bdsm. Kötéllel néha, de leginkább bilinccsel.
3/15 anonim 

válasza:

Én életemben egyszer csináltam az egyik volt partneremmel. Nem kérek privátot.
7/15 anonim 

válasza:

Nagyon vágyom rá, de sajnos sosem próbáltam. Pedig igény, az lenne rá! :) Volt barátnőm, aki veszekedett, mikor felvetettem, mert szerinte nem egészséges egyik irányba sem. Egy hét múlva már nem voltunk együtt, akkora lavinát indítottam el. :)
Talàn egyszer kifogok egy bevallalósabb lányt is.
8/15 anonim 

válasza:

Nekem sajnos semennyire, pedig nagyon vágyom rá. Majd talán egyszer megadatik egy értelmes pasival.
N
9/15 anonim 

válasza:

Nálunk 10 szexből kb 8-9 teljesen „sima” mert eredetileg összebújni (ölelkezni) szerettünk, ez is igaz még ma is, de így csak 10-ből 1-2 szex kézhátrakötős, és ezt is szeretem, ennél sokkal többet szeretnék. Bár heti pár alkalommal megtörténne az is, hogy egy alkalom során pár órát marad hátrakötve a kezem... (ja és én=F ő=N xD)
10/15 anonim 

válasza:

@8 (19:35) Melyik részre vágysz nagyon? Arra, hogy te legyél megkötözve, vagy arra, hogy a pasit kötözd meg? A fórumon általam eddig látott összes válasz alapján gyakoribbnak látom nőknél azt, hogy az előbbit vágyják inkább, de én meg az utóbbira vágyom jobban (persze az is izgató ha én kötöm ki a csajt és vele tudok „bármit” csinálni, de az izgat még jobban ha én nem tudom a kezem használni). Ja, és én értelmes pasi vagyok XD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!