Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, milyen érzés egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érzés egy lankadt vérfarkat látni?

Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Páromét szoktam. Hát furcsa. De az a csoda ami a kezem alatt lesz belőle.
2023. okt. 8. 13:34
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Természetes. Együtt élek a párommal több éve, nyilván nem áll neki 24/7, sokat látom lankadtan is. Korábbi kapcsolataimnál is ez volt helyzet. Kb mintha a tarkóját látnám, a teste része. A lényeg, hogy szex közben legyen kemény, és ennyi. Kifejezetten izgató a vérpeniszben az érzés, ahogy egyre nagyobb és keményebb amikor feláll.
2023. okt. 8. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Én egy vérfarkas férfi vagyok :D

Nekem elég nagy vastag ha merev, amúgy meg olyat átlagoska, talán picit nagyobb de ettől még vérnek számít.

Volt aki azt mondta, hogy amikor feláll akkor kipróbálná, megpróbálná jól letorkozni, végignyalni nézegetni közben. Amikor meg lankadt akkor meg ezekre nem gondol.

De ez nyilván ha olyan a lány akkor egy húspénisznél is előjöhet csak valószínűleg kevésbé vagy kisebb intenzitással.

2023. okt. 8. 13:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!