Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös zuhanyzó használatnál viszel be magaddal alsónadrágot, vagy kint hagyod a padon? Én csak törölközőt viszek,a mosdóra rakom. Miután végeztem nem takarom el magam és a szekrénynél, padnál törülközök meg. Ti hogy csináljatok?
Figyelt kérdés
Bent törülköztök meg a zuhanytérben?2023. okt. 8. 12:27
21/25 A kérdező kommentje:
19 igazad van :)
2023. okt. 23. 13:07
22/25 anonim 

válasza:

Én meztelenül vállamra dobott törölközővel megyek zuhanyozni. 23/f
23/25 A kérdező kommentje:
Van olyan, aki alsónadrágba megy be?
2023. dec. 1. 12:11
24/25 anonim 

válasza:

Alsónadrágban?? Azt hogy? Előbb leveszi az úszó- vagy fürdőnadrágot, megtörölközik, hogy ne a vizes fenekére és farkára húzza fel az alsónadrágját, majd felveszi és elmegy benne a zuhanyzóig, ahol ismét leveszi magáról, hogy letusoljon? 🙄 Nem lenne kicsit körülményes?! 🫣
25/25 A kérdező kommentje:
Ugy értem, hogyha valamit sportol és alsóban megy be a zuhany fülkébe. 😁😁 De amúgy igen az
2023. dec. 1. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!