Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik még olyan hogy "suli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan hogy "suli ku..vája", vagy már tök természetes hogy az a korosztály szexel?

Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 08:48
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Melyik korosztály?

Meg ha szexel is, nem mindegy, hogy hány emberrel teszi.

2023. okt. 8. 09:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Kozepsulisok. Bár állítólag már általánosba is nyomják
2023. okt. 8. 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
8 évvel ezelőtt a 'menő' csaj még engem is le akart sz..pni, pedig én matek tanára voltam. Szóval akkor még volt. (Info: nem volt vele nekem semmi, mielőtt kérdeznétek.)
2023. okt. 8. 10:27
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Azért a mindenki szexel és a suli kurvája között van egy hatalmas különbség.
2023. okt. 8. 10:33
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk minden lány már szexel már sok súlis fiúval és tanárral is
2023. okt. 8. 11:30
 6/10 A kérdező kommentje:
5 hmm nem lehet rossz hely
2023. okt. 8. 12:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk középsuliba volt egy csaj aki kajak pénzért osztogatta a kézit/orált szünetbe az egyik mosdóba. Sajnos hamar híre ment és végül az utolsó kicsapást kapta, nem adta, amikor kirúgták.
2023. okt. 8. 13:48
 8/10 A kérdező kommentje:
7 es akkok te pont lekésted?
2023. okt. 8. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
#7-es vagyok, jah én félénk voltam, nem mertem igénybevenni a csajszi szolgáltatásait :D
2023. okt. 8. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy meglepő titkot árulok el: nem mai jelenség, hogy egy középiskolás már szexel. Én már 40 vagyok, de amikor én voltam gimis, akkor sem volt már ez meglepő dolog. Sőt... szüleim, nagyszüleim idejében sem. A szomszéd nő pélcául 16 évesen már szült. Anyámnak volt olyan osztálytársa, aki 15 évesen már szült. Attól, hogy akkoriban a szex tabutéma volt, még az emberek nem voltak sokkal másabbak. A hormonok akkor is dolgoztak bennük.

A kérdésben említett kifejezés meg nem pont azt takarja, aki már ebben a korban szexuális életet él, hanem azt, aki hát.. hogy fejezzem ki szalonképesen... az olyan hölgyeket jelenti, akik minimum iskolán belül nagyon szabad nemi életet élnek.

2023. okt. 8. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!