Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi az igazság? Jó volt velem a szex vagy nem?
Iszogatás után átjött egy csaj szexelni, akkor mondta, higy tök jó voltam meg ügyes. Eltelt kb. Két hónap és megint találkoztunk egy házibuliban, beszélgettünk és elkezdte mondani, higy semmi nagy szám nem volt, tök felejthető volt az egész. A buli végén össze is kaptunk, aztán mentem haza( nem emiatt, amúgy is mentem volna már) és hívogatott, meg írogatott, had jöjjön már át szexelni, nagyon kíván engem. Mondtam neki, hogy ott van a többi haverom, valamelyik csak lefekezik vele és megsértődött. Már közben is rá volt állva a haverjaimra, ezért mindtam ezt neki.
Most akkor tényleg rossz voltam, vagy csak beakart szólni, higy rosszul essen? Ti ki tudtok ezen igazodni?

A nők logikáját nem lehet követni!
Az ilyenekét meg felesleges is.
Én mondtam volna hogy jöjjön akkor dugni azt jól van. Kit érdekel hogy egy ittas liba milyennek tart a szexben. Ürítessz egy jót és ennyi. Így meg vmeik haverod húzta a répájára. Na akkor ki járt jobban, most így? xdd

A hármas Édesburgonya jól beszél! (édeshármas :D)
Sok ilyen női szarság van, amiket utálok, de hát ezekkel együtt kell élni és minél jobban megtanulni kezelni.

Ugy sem tudod legyozni a világon az osszes pasit, ez nem verseny. Ne torodj vele mit mond utána. Ha ujbol áthivott, átmész, megdugod, és mindenkinek jo lesz.
Se verseny, se duzzogás.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!