Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kiszívtam a barátnőm nyakát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszívtam a barátnőm nyakát egy picit erősebben és most felduzzadt neki. Nagyon nagy a baj??

Figyelt kérdés
Picit elvetettem a súlykot tinigyerekes irányba, amit kurvára megbántam és szégyellek. Kurvára fáj neki. Ugye nem lesz komolyabb baja?

#szeretkezés #szex #barátnő #párkapcsolat #nyak #sérülés vagy aminek nevezzük
2023. okt. 8. 05:31
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Vagy igen, vagy nem. Amivel a tinik nincsenek tisztába, az az, hogy ha nagyon súlyos, lehet bőrrák a vége (csak jóindulatú)😊
2023. okt. 8. 07:53
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Semmi elvetés nem volt. ez a kiszivás ugy gyerekes ahogy van! Jelölgeted mint kutya a házfalat?
2023. okt. 8. 12:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem ezt, hogy kötekedj 2-es... Ha kötekedni szeretnél, akkor légyszíves ne itt tedd ezt.
2023. okt. 8. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni. Valószínűleg semmi komoly baja nem lesz, csak pár napig fájni fog, de azért az orvostudomány ismer olyan eseteket, ahol egy ilyen hülyeségből végzetes tragédia történt. Nyilván ennek kicsi a valószínűsége, de ettől függetlenül nem csak #2 tartja ezt idióta szokásnak. De természetesen a ti dolgotok.
2023. okt. 8. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:

első 2 kommentelő a tiktokból írta a diplomáját xddd

úristen mekkora baromságot beszéltek :D

nem lesz semmi gond ez semmiség.. majd enyhül és elmúlik a duzzanat

2023. okt. 9. 03:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi, már el is múlt neki. Köszönöm a válaszokat :)
2023. okt. 19. 15:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!