Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik, mennyire izgat titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, mennyire izgat titeket a szájba pisilés?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre sok férfi szereti még olyan is aki nem meri mondani alapból. Sokszor kiderül később hogy titkos vágy csak a visszautasítás miatt nem mindenki meri elmondani.

2023. okt. 7. 23:12
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
70%

Őszintén?

Semennyire se.

2023. okt. 7. 23:18
 2/37 anonim ***** válasza:
73%
semennyire
2023. okt. 7. 23:31
 3/37 anonim ***** válasza:
77%
Engem izgat nagyon, éltem is meg szűz csajjal ilyet, én pisiltem a szájába többször is.
2023. okt. 7. 23:35
 4/37 anonim ***** válasza:
37%
Híjnye az annyát hogy mik vannak itten.
2023. okt. 7. 23:36
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha én az ő szájába az tetszik:)
2023. okt. 7. 23:49
 6/37 A kérdező kommentje:
Bocsi lehet félreérthető volt a kérdés. Szóval a férfi a nő szájába.
2023. okt. 7. 23:59
 7/37 anonim ***** válasza:
67%
Nem, nem izgat.f
2023. okt. 8. 01:41
 8/37 anonim ***** válasza:
74%
#6: Csak fordítva izgat, de ezt ki is élem alkalmanként.
2023. okt. 8. 01:54
 9/37 anonim ***** válasza:
35%

Én nem sok férfitársammal beszéltem erről, konkrétan eggyel sem, de szerintem vagy félreértettél vagy csak pont azon nagyon ritka férfiak halmazából sikerült ismerkedned akik szeretik a pisit. Vagy mint kiderült akik szeretik adni a pisit.

Én úgy vagyok vele, hogy nem szeretném, nyilván azért kevésbé visszataszító ha én pisilek, de hát akkor is azért nem tud annyit nyelni hát olyan meleg nedves lesz az ágy. mint mikor oviban bepisiltem :D

Bár most hogy így belegondolok azért ha valami retek rib4nc aki azért jól néz ki nem lakásba s3ggből szájba ja még akár le is hugyoznám, de csak akkor ha ő is élvezi. Már nem azért mert ilyen szent ember vagyok hanem azért annyira tényleg nem izgat ez is csak a szituáció hogyha lenne ilyen akkor azért a megalázás az bejönne.

DE ez se lenne amúgy mert élvezés után tervezném a pisit élvezés után meg már tényleg max akkor ha könyörögne nekem, hogy pisiljem le.

És én mert irgalmas úr vagyok, megtettem. :D

2023. okt. 8. 02:00
 10/37 anonim ***** válasza:
55%

Keresek ilyen lányt!

F, 43, domináns

2023. okt. 8. 03:25
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!