Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mennyire izgat titeket a szájba pisilés?

Én nem sok férfitársammal beszéltem erről, konkrétan eggyel sem, de szerintem vagy félreértettél vagy csak pont azon nagyon ritka férfiak halmazából sikerült ismerkedned akik szeretik a pisit. Vagy mint kiderült akik szeretik adni a pisit.
Én úgy vagyok vele, hogy nem szeretném, nyilván azért kevésbé visszataszító ha én pisilek, de hát akkor is azért nem tud annyit nyelni hát olyan meleg nedves lesz az ágy. mint mikor oviban bepisiltem :D
Bár most hogy így belegondolok azért ha valami retek rib4nc aki azért jól néz ki nem lakásba s3ggből szájba ja még akár le is hugyoznám, de csak akkor ha ő is élvezi. Már nem azért mert ilyen szent ember vagyok hanem azért annyira tényleg nem izgat ez is csak a szituáció hogyha lenne ilyen akkor azért a megalázás az bejönne.
DE ez se lenne amúgy mert élvezés után tervezném a pisit élvezés után meg már tényleg max akkor ha könyörögne nekem, hogy pisiljem le.
És én mert irgalmas úr vagyok, megtettem. :D

Keresek ilyen lányt!
F, 43, domináns
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!