Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti láttatok már másik fiút álló dákóval zuhanyzóban? (Uszoda, edzőterem stb.) Titeket is zavart a dolog?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt tesómmal uszodában voltunk. A végén mikor mentünk hogy letusoljunk, várni kellett, mert minden zuhanyzó foglalt volt. Az egyikben egy magas fiatal srác tusolt háttal állva. Aztán elzárta a vizet, már indultam felé hogy lesz szabad zuhanyzó, mikor hirtelen megfordult és kilépett alóla, full keményen állt a farka. Megijedtem, mert nem számítottam erre, ráadásul hatalmas volt neki. Nagyon gáz érzés volt szemtől szembe állni vele, szinte sokkolt. Bratyóm is csak nézett hogy mi van ezzel, de a srác nem is próbálta takarni a kezével, úgy ment a törölközőjért is, de azt sem tekerte maga köré, nem zavartatta magát egyáltalán. Más is látta, de senki nem szólt neki érte. Amúgy néztem hogy nem-e dzsuvás utána a csempe, de nem hiszem hogy recskázott volna, mert nem volt ragacsos semmi szerencsére. De azért díjaztam volna, ha ráengedi magára a hideg vizet, mielőtt befejezte a fürdést. :D2023. okt. 7. 14:53
2/12 anonim 

válasza:

Láttam én is,engem nem zavart,mivel velem is megesett már,igaz én nem flangáltam úgy.
3/12 anonim 

válasza:

Jesszus hol volt?
Oda biztos nem megyek ezek után.
4/12 anonim 

válasza:

Láttam és nekem is merev szokott lenni.
5/12 anonim 

válasza:

többször is. Volt aki rárántott azért állt de volt akinek csak spontán. Nekem is előfordul tusoláskor. Meg szoktam várni hogy legalább lefelé lógjon addig nem lépek ki a tusoló alól
6/12 anonim 

válasza:

Csak vaganykodni akart a nagy farkaval, mekkora volt?
7/12 anonim 

válasza:

Nincs ezzel gond szerintem. Spontán, tus alatt természetes merevedés lehet akár csak a melegvíz sugarától, elkalandozott,.....engem nem zavarna
8/12 anonim 

válasza:

Koliban elég gyakori volt ez
De uszodába azért megvárom hogy félig lelankadjon utána lépek csak ki
9/12 anonim 

válasza:

Jah, annyira zavart odamentem és kicsaptam neki hogy utána már ne álljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!