Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igazat mondhat, vagy csak fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazat mondhat, vagy csak fel akarja vinni az önbizalmam?

Figyelt kérdés
Nem rég váltottam munkahelyet és az egyik volt lány kollégával tartjuk még a kapcsolatot. Sokat beszélgettünk melóhelyen, én vittem, hoztam. Nagyon nem bókolt, csak hogy jól nézek ki ma, látszik, hogy edzek, stb. De a napokban felhozta messengeren, hogy kár, hogy elmentem, mert a melóhelyen én néztem ki a legjobban, sokan oda voltak értem, stb. Mondta, hogy sokszor gondolt arra, higy hazafele lekapom, szexelünk stb. Ha ez mind igaz, akkor mért nem akkor mondta ezeket? Jól esett, amiket írt, de utólag már tökmindegy. Vajon komolyan gondolja ezeket, vagy csak önbizalomnövelés szempontjából írta ezeket? En 27/F vagyok Ő 35/L
2023. okt. 7. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő nem mond ilyeneket csak azért, hogy növelgesse az önbizalmad. Na és valószínűleg azért nem mondta addig, mert ha rosszul sül el akkor... hát kellemetlen lenne egy helyen dolgozni.
2023. okt. 7. 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze utólag tök egyértelmű pár szituáció, de amikor benne voltam, sosem gondoltam volna, hogy akarna valamit, főleg úgy, hogy barátja is van.
2023. okt. 7. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
aki udvarol az dugni akar
2023. okt. 7. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek után nem dugod meg, akkor a pokolban két bugyorral lentebb kerülsz!
2023. okt. 7. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj elé mégegyszer. Aztán váltsd valóra az álmát! ;)
2023. okt. 7. 16:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!