Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti gyerekként ha láttatok több meztelen fiút, nektek feltűnt a méretkülönbség a péniszeik között?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak felnőttkorban szembetűnő?2023. okt. 7. 13:27
1/7 anonim 

válasza:

Egyrészt,hol láttunk volna többet,másrészt ha láttam is,nem a mérettel foglalkoztam,pláne nem gyerekkorban.
2/7 anonim 

válasza:

Mi számít gyereknek? 18 éves korig bezárólag sokszor láttam. Egy osztálytársam mindig mutogatta gatyán keresztül, ha felállt neki, 1-2x elő is vette hülyeségből. Szerintem ilyen 20-21 körül lehetett neki, lányok, velem együtt mindig tátott szájjal nézték, hogy lehet valakinek ekkora😂
3/7 anonim 

válasza:

Gyerekként? Full nem azzal voltam elfoglalva, mert meztelen fiút max 4 éves koromban láttam. Akkor meg fontosabb volt, hogy habból kalapot csináljunk.
4/7 anonim 

válasza:

Nagyon kevés emlékem van, főleg strandon láttam más meztelen gyerekeket. Én azt hittem akkor, hogy mindenkinek ugyan olyan. Minden fiúnak ugyan olyan a pénisze, és minden lánynak ugyan olyan a vaginája, és később is így lesz. Gyerekként nem látszik szerintem különbség, nekem legalábbis nem tűnt fel, ezért hittem azt, hogy ez így is marad. Tini korom elején (kb 10-11 évesen) döbbentem rá, hogy nem csak babapunci létezik, mert nekem az van, és nem láttam mást. Pláne milyen döbbenet volt a péniszek közti különbség.
5/7 anonim 

válasza:

Gyerekként láttam többet is, de a méretet nem figyeltem. Vszinüleg természetesnek tartottam a különbségeket ugyanugy ahogy a mindig láthato testrészeknél is megvan.
7/7 anonim 

válasza:

Anno osztálykiránduláson amikor lementünk éjazaka a tóparthoz és a fiúk bevállalósan pucéron fürödtek
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!