Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiatalabb lányok, nők elfigadn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányok, nők elfigadnad ha 1idősebb férfi szeretne segitene nektek hogy jobb es könnyebb legyen az élet?

Figyelt kérdés
2023. okt. 7. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Persze hogy elfogadnám. Ha semmit nem kell érte nyújtani. De nem hiszek a mesében.

Szánalmas ha vén faszok így próbálnak fiatal lányokat átverni.

2023. okt. 7. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
És magadat hogyan jellemeznéd 1-es?
2023. okt. 7. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok, de egy ilyen aranyszívű segítőkész úriember az életemet is könnyebbé tehetné, mert gondolom ellenszolgáltatás meg sem fordult a fejében, már csak ha a házimunkában segíteni átugrana hébe-hóba nekem jó!
2023. okt. 7. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen örülnék neki. Az alábbi számlára utald

Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008

2023. okt. 7. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
A jelenség működik. Az egyeske annyira ellenzi hogy már gyanus hogy csinálta pénzért vagy szeretné...
2023. okt. 10. 00:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!