Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? A mensim,3...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? A mensim,3 napja késik. Szeptember 21 s Október 1- én lefeküdtünk a barátommal de semmi gond nem történt. (gondolok itt óvszer szakadásra stb). Nagyon stresszeltem,hogy milesz ha terhes leszek,most pedig nem jött meg a menstruációm.

Figyelt kérdés
Terhességi tesztst is végeztem,3-at. Valami tippetek,amivel betudom indítani? Vagy nyugodjak meg?nagyon rágörcsölök,lehet ez is a baj. Azt olvastam,a sex előresegíti a mensit is :( nem tudom mit csináljunk,mert egy kisbaba nem lenne jó:(
2023. okt. 7. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért irod ki ugyanazt a kérdést már harmadjàra?

Negativ a teszt, akkor minek aggodsz? Ha semmi gond nem történt, akkor mitől lennél terhes?

2023. okt. 7. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem kezdj babaruhákat vásárolgatni.
2023. okt. 7. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Minden nap 3 napja késik, már napok óta...?

Nem unod még, te FIÚ?! 🤣🤣🤣

2023. okt. 7. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy a szexre meg kell érni. Kell hozzá egy háttér tudás, és egy felelősségtudat. Különben ez lesz a vége, stressz, szorongás, és sose fogod tudni élvezni.
2023. okt. 7. 12:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!