Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy BDSM kapcsolat ?

FLR kapcsolatban élünk ami azt jelenti hogy a feleségemé a vezető szerep a házasságban.
Ez a hétköznapok során egy enyhe, kívülről alig látható alá-fölé rendelődési viszony. Lényegében ahhoz hasonlítanám hogy "övé az utolsó szó" bizonyos kérdésekben, de egyébként nem mindenben dönt egyedül.. az én szerepem sokkal inkább a ház rendbentartása, ez a gyakorlatban azt jelenti hogy kb minden házimunkát én csinálok, de ezt egyébként önként teszem.
Amiben ő dönt, az általában pont ez, hogy most akkor hétvégén rendet rakok a lakásban, vagy elmegyek megvenni valamit, amíg ő mondjuk valami kellemesebb dologgal tölti a napot. De a komolyabb kérdéseket mindig átbeszéljük.
Ami a hétköznapokba a hálószobából átjön az a kisebb büntetések, jutalmazások stb, nehéz kizárni ezt a életünkből. Pl. ha nem csinálok meg vmit, visszaszólok vagy tiszteletlen vagyok annak a hálószobában megkapom a méltó büntetést, de erre már napközben figyelmeztet a feleségem. Aztán máskor bizonyos dolgok kapcsán elég egy megfelelő tekintet vagy fülembe suttogott szó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!