Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Napközben análp plug-ot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napközben análp plug-ot használni mennyire lehet negatív? Mondjuk napi 2-3óra....

Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted, akkor semennyire.

Azért nem az XXXL-es rakod be.

2023. okt. 6. 14:35
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Nekem rakta be párom. Így mentem le a boltba. Kb. 10 perc volt.

Hát... alig vártam, hogy haza érjek és rátámadhassak páromra. Ha hosszabb időre kellett volna elmenni nem is tudom mit csináltam volna, annyira izgató volt számomra. Maga az érés, hogy bennem van és érzem minden egyes lépésnél.

2023. okt. 6. 14:45
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem sok... Mi aktus előtt rakjuk be a feleségemnek. 10-20 perccel
2023. okt. 6. 15:10
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Milyen agymenés az a segg.dugó?
2023. okt. 6. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha szereted magadban érezni és izgat akkor sima ügy. Én van hogy egész napra hordom ha olyan kedvem van reggel. Annyi hogy kb óránként ki kell venni és újra síkosítani, mert különben kellemetlenné válik.

Ha kell még tapasztalat, priviben is nyugodtan kérdezhetsz. :)

2023. okt. 6. 23:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szub hajlamom miatt, voltam már dolgozni is úgy, hogy bent volt. Engem a kinlodas izgatott.
2023. okt. 6. 23:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Este k.b. 1órán keresztül volt bent séta közben, rendkívül izgató márcsak a tudat hogy ott van, de mozgás kózben az az érzés hmm..... Valami fantasztikus.

Lehet hosszabb időre is bent fogom hagyni.

2023. okt. 7. 04:25
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
7. Hagyd is bent a dugót, nehogy összefosd magad.
2023. okt. 7. 08:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Imádom a névtelen unintelligens marhákat, te pedig inkább a helyi kocsmában kamatoztasd a nívós beszólásodat, vagy otthon anyudnak az lehet értékeli te barom.
2023. okt. 7. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Jól csinálod hogy fokozatosan próbálgatod egyre hosszabb ideig.

Milyen plugod van? Esetleg belinkeled?

Én is imádom az érzést amior napközben bennem van, tök jó vele mozogni, lépcsőzni is. :)

2023. okt. 7. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!