Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik politikussal szexelnétek?
Figyelt kérdés
Külföldi is lehet.2023. okt. 6. 09:37
11/40 anonim 

válasza:

Finn miniszterelnöknöt én is levarrnám.
Aztán szájba Szentkirályinak. Meg seggbe Donáth Annának.
Meg azért Kim Jong Un feleségét is megdolgoztatnám a férje előtt. Lássa milyen az ha rendesen ki van kormalva az asszony...
12/40 anonim 

válasza:

Sanna Marin nekem is top.
Kunhalmi Ágnes meg egyáltalán nem szép, de van benne valami, szerintem egy szexgép. Imádtam ahogy benyomva nyilatkozott. Szeretem ha egy nő kicsit spicces.
13/40 anonim 

válasza:

Dùrò Dòràba!!!
Olyan kedves ès nőies.
Mèg felesègül is elvennèm.
A Borkai felesègèt szemdvicsben dugnàm meg valakivel. Ùgy, hogy a fülèn is folyon ki.
15/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit esztek Sanna Marinon, Na jó szopásra áll a szája, de amúgy semmi extra. .
2023. okt. 6. 12:32
16/40 anonim 

válasza:

Jacinda Ardern, Varga Judoka, Donát Anna lábfétises szolgája lennék csak.
17/40 anonim 

válasza:

Milyen alpáriak vagytok 🤣
Vadai Ági senkinek sem kell? És a Gurmai Zita?
18/40 anonim 

válasza:

Duró Dóra (3)
Szentkirályi Alexandra (2)
Sanna Marin (1)
19/40 anonim válasza:
Szentkirályi Alexandra, Novák Katalin, Dúró Dóra, Donát Anna
20/40 anonim 

válasza:

17. Vadait meg Gurmait bevállalom. Jól telesz@rom a szájukat, aztán lehuggggyozom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!