Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A körülmetélt péniszű fiúkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A körülmetélt péniszű fiúkat miért bámulják meg állandóan a többiek az öltözőben/zuhanyzóban?

Figyelt kérdés
Mindig észreveszem hogy egy-ketten a kopasz makkomon legeltetik a szemüket ilyen helyeken. Nem vagyok szégyellős, de néha már zavaró tud lenni.
2023. okt. 6. 09:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
En is tapasztaltam mar ezt. Szerintem kulonlegessegnek gondoljak.
2023. okt. 6. 09:32
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Én sem láttam még olyat. Sohasem értettem, mit vágnak le, és miért? Hiszen a bőr egyben van, és hátra lehet húzni. Most akkor kivágnak belőle egy darabot, hogy rövidebb legyen? Azért, hogy ne csúszkáljon fel-le? De mivel nem szoktam nézegetni másokét, ezért nem is vettem észre sosem, hogy kinek van metélt.
2023. okt. 6. 09:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

“ Hiszen a bőr egyben van, és hátra lehet húzni. ”

Amikor nem lehet hátrahúzni, na pont akkor orvosilag szükséges a beavatkozás.

2023. okt. 6. 09:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert kuriózum....
2023. okt. 6. 10:33
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Mert bi- vagy homoszexuálisok.
2023. okt. 6. 10:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Magból kiindulva, mert érdekes. Nem gondolnám, hogy melegek. Nem sok embernek van ilyen pénisze, a rózsaszín hajúakat is megnézik.

Nekem tetszik, jobb tisztán tartani is, kisebb az esély arra, hogy elkapjak tőle valami penetrát.

19l

2023. okt. 6. 10:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

6-os, az igazi penetrák amúgy is a hugycsőben élnek. Persze gombát kisebb eséllyel kapsz el, de azt 99%-ban amúgy is a nőktől kapják el a férfiak. Vagy mondjuk nem tökéletesen tiszta kéztől a nők.

Nekem van fitymám, alapos higiéniai rutinom is van. Ami nincs az egyrészt a bepállott fitymatyi szag, másreszt nemi úton terjedő betegségek sincsenek (STD teszt, tudod. Az sokkal biztosabb a nemiszerv csonkításnál)

2023. okt. 6. 11:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is jobban megnézném, mert izgatóbb szabad makkal látni.

Mondjuk én alapból imádom a kukit, szóval elfogult vagyok kicsit.

2023. okt. 6. 11:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es! Nem azt írtam, hogy ez egy biztos út és ezt kell alkalmazni vagy, hogy egy bőrrel rendelkező pénisz tisztátalan lenne.

Egyszerűen könnyebb mosni.

2023. okt. 6. 12:09
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok körülmetélve, de mindig csupaszon van a makkom. Pont nem érdekel, ha megbámulják.
2023. okt. 6. 13:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!