Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy elkezdtél valakivel flörtölni akinek eddig a külseje egyáltalán nem tetszett?
Én nő vagyok és most így jártam. Régebb óta ismerek egy férfit, eddig egyáltalan nem tartottam vonzónak, viszonylag alacsony (kb velem egymagas) igazából mint férfi nem jött be mert helyesnek se tartottam, a fogai is elég csúnyák és alacsonynak tartottam magamhoz. De közelebb kerültünk kicsit egymáshoz, végülis csak flörtölünk de ahhoz képes hogy kb 10 éve ismerem, és azalatt az idő alatt sose néztem rá úgy, most a kisugárzása teljesne megfogott, meg természetesen a külsejében is vannak dolgok amik tetszenek, pl izmos.
Tudom hogy vannak a külsőnél fontosabb dolgok, de nyilván van egy alap benyomás mindenkinél, ami meghatározó. + azóta már sokat is beszélgettünk, es egy más kép alakult ki bennem róla.
Lányok/fiúk ti is jartatok már így?

90%-ban ilyen helyzetben vagyok csak fiú oldalról. Van egy régi ismerős lány akivel nem olyan régóta egész pikáns üzeneteket váltunk majdhogynem a semmiből. Fogaim is sajnos picit kuszák, meg a többi is stimmel.
Ugye nem pest megyei vagy? :)

Szia.
A munkahelyemen volt, hogy jött egy új kolléganő és első látásra nem tetszett,sőt furcsának találtam az arcát, mosolyát.
Aztán egyre vonzóbbnak láttam.
Megfogott a mosolya, a szemei és a hangja és jó alakja is volt.
Azt vettem észre hogy a közelében, társaságában jól érzem magam és ő is kereste a társaságomat.
Nem jöttünk össze, mert más tervei voltak.
Elmondása szerint addig nem enged közel pasit magához, (már komoly kapcsolat szempontjából),amíg helyre nem állítja az életét.
Már nem dolgozunk egy helyen és a kapcsolatot sem tartjuk, de örömmel gondolok vissza rá.
Kerestem a facebookon, Instán, de sehol nincs fent.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!