Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy azok a fiúk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy azok a fiúk, akiknek alapból rövid a fütyije szégyellősebbek, és általában azok mutogatják magukat könnyedén meztelenül akiknek hosszú van?

Figyelt kérdés
Nekem kicsi volt és szégyellős is voltam miatta.
2023. okt. 5. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Nekem átlagos van, és kb mindig mutogattam a csajoknak a táborokban!
2023. okt. 5. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Nyilván igaz.
2023. okt. 5. 21:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor olyan fiú nem is létezik, aki kisméretű és ne szégyellné a pöcsét?
2023. okt. 5. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Részben igaz. A fütykös miatt az lesz szégyenlős akinek egy alapból szorongásokkal terhelt magszemélyisége van, a méretében csak egy újabb szorongási okot, felületet "talál".

Akár nagy mérettel is lehet valaki szégyenlős, szorongásokkal terhelt. S a fordítottja is igaz. Egy egészséges önértékeléssel, határozott önbizalommal rendelkező férfi nem lesz a mérete miatt szorongásos, akkor sem ha az átlag alatti méret.

2023. okt. 5. 22:20
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Hogy példát is írjak az utóbbira. Az egyik barátom egy 196 cm magas, jóképű, "világéletében sportolt", jó kondiban lévő, nagydumás srác. Nem túl combos mérettel áldotta meg a természet, de gond nélkül nekivetkőzik kb. bármilyen szituban. S lepotty, hogy ki mit gondol a méretéről, mert így is igen-igen jó csajokat tud felszedni, tudja, hogy a többi tulajdonságával simán célba ér mások előtt.
2023. okt. 5. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kicsi van, és nem vagyok szégyellős. Nudista strandon is voltam már.
2023. okt. 6. 07:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem 13 cm van, és egyáltalán nem vagyok szégyenlös. Sokat vagyok meztelen és nem zavar ha meglátnak. Pedig lankadtan csak 5-6 cm ha van.
2023. okt. 7. 07:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Lankadtan csak kevés embernek nagy a farka, így szerintem full fölösleges azon gondolkozni, hogy kicsi e vagy nem.

Nem kell szégyenlősnek lenni egyáltalán, bármekkora is, ennyi.

Aki meg nem tetszik nektek ahogy kinéz, nem kell oda nézni.

De tusolnia mindenkinek kell.

Uszodában, edzés után, vagy bárhol, ahol közös tusolásról van szó.

Úgyhogy, ne legyen senki szégyenlős sehol.

Nekem pl, 5-6cm lankadtan és 16cm állva.

Pár haverom látta csak állva a farkam, lankadtan viszont nagyon sokan.

Edzőtáborban, tusolókban, gyerekektől felnőttekig.

2023. okt. 7. 08:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk anno egyetemi gólyatáborban volt néhány olyan feladat, ahol a fiúknak vetkőzni kellett mindenki előtt. Nem mostanában volt, kb. 20 évvel ezelőtt, ma már nem nagyon hiszem, hogy ilyenek beleférnének, akkor viszont nem volt semmi probléma belőle. Na, de a kérdésre visszatérve, én nem feltétlenül láttam összefüggést a méret, illetve aközött, hogy a kiválasztott srác magától és szó nélkül dobta le az összes ruhát, vagy esetleg a többieknek biztatni kellett egy darabig, mire hajlandó volt levetkőzni teljesen pucérra. Szerintem ilyen esetben inkább a személyiség számít, azaz hogy ki-ki alapból mennyire magamutogató vagy visszahúzódó típus. Illetve ami még befolyásolhatja a dolgot, az az elfogyasztott alkoholmennyiség előtte. :) Hozzáteszem, ami a pénisznél igazán számít, az a merev méret ugye. Az érintett fiúk többségének meg lankadt volt végig, amiből nem feltétlenül lehet következtetni arra, hogy felállva kié mekkora lehetett. :)
2023. okt. 7. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Későn érőként kicsi volt, még sem voltam szégyellős emiatt.
2023. okt. 11. 09:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!