Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző meg undorító, ha szeretem a farkam?
Figyelt kérdés
Mármint komolyan, ha megkérdezik, hogy melyik a kedvenc testrészem, egyértelműen azt válaszolom, hogy a farkam. A csajok meg fintorognak erre. De miért? Hisz az okozza a legtöbb örömet nekem.2023. okt. 5. 14:36
1/6 anonim 

válasza:

Mondjuk az agyadat hiába is akarnád, nem tudod szeretni...🤔
3/6 anonim 

válasza:

Nem tudom ezt átérezni, nálam mindig az van és volt, hogy az aktuális nőm punciját sokkal jobban imádtam, mint a farkamat... azzal mondjuk semleges vagyok.
4/6 anonim 

válasza:

Hát mert ebből az jön le h te b@szo gép vagy és csak szexelni és szexelni akarsz vagy ha egyáltalán kapcsolatban vagy akkor túl sokat fantáziálsz más lányokról és nagyon könnyen elcsábulsz és képes vagy félre lépni stb
5/6 anonim 

válasza:

Magyarul szeretsz szexelni az oké de (ha éppen kapcsolatban vagy ) nem pároddal hanem más lányokkal (#4 vagyok )
6/6 anonim 

válasza:

Köszönjük hogy megosztottad velünk ezt a fontos információt. Be is kaphatod, ha annyira szereted.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!