Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Önző meg undorító, ha szeretem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző meg undorító, ha szeretem a farkam?

Figyelt kérdés
Mármint komolyan, ha megkérdezik, hogy melyik a kedvenc testrészem, egyértelműen azt válaszolom, hogy a farkam. A csajok meg fintorognak erre. De miért? Hisz az okozza a legtöbb örömet nekem.

2023. okt. 5. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk az agyadat hiába is akarnád, nem tudod szeretni...🤔
2023. okt. 5. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Nem, én is így vagyok.
2023. okt. 5. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom ezt átérezni, nálam mindig az van és volt, hogy az aktuális nőm punciját sokkal jobban imádtam, mint a farkamat... azzal mondjuk semleges vagyok.
2023. okt. 5. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Hát mert ebből az jön le h te b@szo gép vagy és csak szexelni és szexelni akarsz vagy ha egyáltalán kapcsolatban vagy akkor túl sokat fantáziálsz más lányokról és nagyon könnyen elcsábulsz és képes vagy félre lépni stb
2023. okt. 5. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Magyarul szeretsz szexelni az oké de (ha éppen kapcsolatban vagy ) nem pároddal hanem más lányokkal (#4 vagyok )
2023. okt. 5. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönjük hogy megosztottad velünk ezt a fontos információt. Be is kaphatod, ha annyira szereted.
2023. okt. 24. 15:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!