Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztóan vágyom a közösülésre, az órákon is csak a lányokra tudok nézni és a velük való együtléten gondolkodom. Van valami, amit otthon eltudok készíteni és úgy szolgál mint egy vagina? Síkosító nélkül.

A4-es papíron vágsz egy kerek lyukat, amibe belefér a szerszámod. Fölé rajzolsz egy csiklót, meg ha gondolod egy kis szőrt. Aztán ki-be dugod benne és fantáziálgatsz egy nőről, aki tetszik!
Vagy megkéred anyukádat, hogy süssön neked egy tepsivel pitét...! 😁
Mint az Amerikai Pite c.filmbe láthattuk. Az olyan meleg is, mint a nuni belül! Próbáld ki! 😂

Mond el a csajoknak mit akarsz. Ők is kamaszok, bennük is tombolnak a hormonok. Legfeljebb kapsz egy pofont es fantáziálgatsz tovább, vagy esetleg azt mondja akkor legyen valami. Ha nem lépsz nem lesz semmi, amúgy meg igyis 50-50.
Veszteni valód nagyon nincs, max 1-2 napig kinos hogy felhoztad. Ha bejön akkor meg akár aznap este lehet telepumpálhatod a tini osztálytársnőd.
Én azt kivanom bàrcsak bevállalosabb lettem volna a kamasz éveim alatt és több csajra rámozdultam volna. Ezek a legszebb évek ne mulaszd el

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!