Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Borzasztóan vágyom a közösülés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan vágyom a közösülésre, az órákon is csak a lányokra tudok nézni és a velük való együtléten gondolkodom. Van valami, amit otthon eltudok készíteni és úgy szolgál mint egy vagina? Síkosító nélkül.

Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

A4-es papíron vágsz egy kerek lyukat, amibe belefér a szerszámod. Fölé rajzolsz egy csiklót, meg ha gondolod egy kis szőrt. Aztán ki-be dugod benne és fantáziálgatsz egy nőről, aki tetszik!

Vagy megkéred anyukádat, hogy süssön neked egy tepsivel pitét...! 😁

Mint az Amerikai Pite c.filmbe láthattuk. Az olyan meleg is, mint a nuni belül! Próbáld ki! 😂

2023. okt. 5. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Mennyé prostihoz
2023. okt. 5. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyenlőre verd ki, közben gondolj egy szép osztálytársadra...majd jön, ha jönnie kell.
2023. okt. 5. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
32%

Mond el a csajoknak mit akarsz. Ők is kamaszok, bennük is tombolnak a hormonok. Legfeljebb kapsz egy pofont es fantáziálgatsz tovább, vagy esetleg azt mondja akkor legyen valami. Ha nem lépsz nem lesz semmi, amúgy meg igyis 50-50.

Veszteni valód nagyon nincs, max 1-2 napig kinos hogy felhoztad. Ha bejön akkor meg akár aznap este lehet telepumpálhatod a tini osztálytársnőd.

Én azt kivanom bàrcsak bevállalosabb lettem volna a kamasz éveim alatt és több csajra rámozdultam volna. Ezek a legszebb évek ne mulaszd el

2023. okt. 5. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
70%
#4: "Én azt kivanom bàrcsak bevállalosabb lettem volna a kamasz éveim alatt..." Teljesen igazat adok neked. Csak egy baj van. Addig a leggyávább az emberfia, amíg még szűz. Nem most 66 évesen, hanem már rögtön a nősülésem után erre én is rájöttem. De már visszamenni az időben nem lehet. Amelyik vonat elment... Hány csaj után sírtam én is már utólag évekig? Mindegyik megunta, hogy te nem léptél időben, és más után ment.
2023. okt. 5. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!