Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már olyan veletek, hogy egy lány leszólta a farkatokat?
Figyelt kérdés
Ha igen az milyen szituáció volt, vagy hogy esett?2023. okt. 5. 13:19
1/18 Rocco20 

válasza:

Olyan volt, hogy Úristen milyen nagy.
4/18 anonim 

válasza:

Uhh de nagy! Pedig csak 18cm. A mostani, itt jelen lévő Y genrációhoz képest pinduri a 18cm. Nem is tudom mit kezdtek volna a csajok 30évvel ezelőtt az ilyen genetikai selejt nagylőcsü pasikkal.
5/18 anonim 

válasza:

Szerintem az ilyen eset nagyon ritkán fordul elő, csak a mesékben hallottam ilyenről na meg GYK-n.
6/18 anonim 

válasza:

Volt ilyen, leszólta, hogy milyen kicsi. Kértem tőle, hogy beszéljen és viselkedjen velem fölényes, lekezelő stílusban. Élveztem.
Dominától pedig gyakori eleme a verbális alázásnak a nemi szervek és más testi hibák becsmérlése.
7/18 anonim 

válasza:

Pinduri 18cm?
Akkor a 15cm meg mikropénisz nem?
9/18 anonim 

válasza:

Élőben nem, csak neten. Egyrészt, hogy igénytelen (wtf?) a fanszőrzet. Másrészt, hogy milyen undorító, hogy nekem van szőr konkrétan a farkamon is. De a frenum piercingemet is sokan leszólták, persze sose azok, akikkel dugtam.
10/18 anonim 

válasza:

Ja, amúgy jó, hogy sokan ezt a kérdést is dicsekvésre használják ki.
9-es
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!