Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiú tesók, ha az öcsédnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú tesók, ha az öcsédnek nagyobb a farka akár csak egy kicsit is, az frusztráló érzés?

Figyelt kérdés
Esetleg ha te vagy a kisebb és nagyobb neke mint a bátyádé az milyen? Beszéltek is róla?

2023. okt. 5. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Aki ilyesmin töri a fejét, az beteg.
2023. okt. 5. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Apánk és én sem értettük meg sohasem, hogy az öcsémnek hogy lehet akkora brutális szerszáma, mivel nekünk kisebb van jóval.

Meg nekünk fehér a bőrű a testünk, öcsém meg fekete.

Anyu a nigériai magyar konzulátuson dolgozott titkárnőként, de fater szerint ennek semmi köze nincs a dologhoz!

2023. okt. 5. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
#2 :D
2023. okt. 5. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

A bátyám szerint nem fair,hogy nem elég az,hogy sokkal jobb pasi vagyok nála ,még a farkam is nagyobb !

Annyira lökött,hogy minden ismerősnek elmondja ☺️

2023. okt. 5. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Beteg állat az aki a tesoja farkával foglalkozik
2023. okt. 5. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk fordítva van. Bátyának lankadtan is is nagyobb mint nekem állva. Elmondása szerint 19-20 centi és a sima gumi nem jó rá olyan vastag.

Aki azt mondja, hogy a méret nem számít hazudik. Tök átlag kinézettel mindig is bomba női voltam.

2023. okt. 5. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Büszke is vagyok rá

Uszoda meg kondi öltözőbe is látszott hogy átlagon felüli öcskös farka

Lankadtan is mereven is

Ezért értettem hogy miért voltak mindig bomba női

Ennek már 10 éve

Én 36 öcsém 25

2023. okt. 5. 20:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!