Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire szemét húzás felizgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szemét húzás felizgatni valakit, aki tudom hogy kíván, de nem lehet közöttünk semmi?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő, ő a férfi.

Több oka is van hogy nem lehet köztünk semmi, ennek az okát nem szeretném leírni, de ezt ő is tudja. Viszont a múltkor felfalt a szemével, amit valamennyire én is viszonoztam, és utána szóba is hozta, és megkérdezte hogy én éreztem-e azt amit ő. Kitértem a válasz alól, főleg zavaromban, és mert tudom hogy nem kéne összeszűrni a levet.

Viszont mivel én is éreztem, és ezért elkezdek flörtölni vele, kétértelmű félig szexi dolgokat mondani pl, az nagyon szemét dolog?

Ha őszinte akarok lenne engem felizgat. És az is ha látom hogy ő beindul ezektől. De ezektől eltekintve tudom hogy semmi nem fog köztünk történni.

2023. okt. 5. 01:20
 1/9 anonim ***** válasza:
31%

Gondolom a húga vagy azért.

Majd jól megmond anyunak, hogy milyen buta kislány vagy és lesz ott nemulass, aztán maradhattok csak testvérek :D

2023. okt. 5. 01:21
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
A pasi nős mi? Ha megtudja az asszony téged szét tép!
2023. okt. 5. 01:47
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Most egy olyan kérdést tettél fel, ami alap rutin a lányok körében.
2023. okt. 5. 02:23
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Eléggé szemét legalább verd ki neki.
2023. okt. 5. 06:42
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Azért igazán leszophatnád néha..
2023. okt. 5. 06:44
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

Te az a csaj vagy aki "mi van ha kiderül, mit szólnak majd" okból inkább csak játszik. Pedig ez ugyanolyan megcsalás mintha már a szádba élvezett volna.

De van ilyen nő, te fogod sajnálni majd évek múlva, hogy nem toltad le a bugyidat. Majd akkor fogod sajnálni amikor rájössz, hogy a szex az élvezet és nem valami nagy ajándék amit tartogatni kell. Majd ha megérted, hogy a szex azért jó, mert szebbé teszi a napokat.

2023. okt. 5. 07:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Már sokszor kiverte a képeidre.
2023. okt. 5. 07:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha téged izgat akkor nyugodtan húzd az agyát, válassz izgalmas outfitet, tegyél több sikamlós megjegyzést, érj hozzá "véletlenül".

Ha belefolyik közben a nadrágjába még jobb lesz :D

2023. okt. 5. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Mint a dedóba.
2023. okt. 5. 14:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!