Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mondta akárki gyerekkorban szemtől szembe, hogy kicsi a farkatok?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor ez hogyan történt, és mennyiben hatott ki az életetekre utána?2023. okt. 5. 00:28
2/14 A kérdező kommentje:
Sosem mondták, pedig gyerekként mindig izgultam, hogy fogják, ezért szégyellős voltam.
2023. okt. 5. 00:41
3/14 anonim 

válasza:

Mi volt a jeled az ovodaban, tolomero?
4/14 anonim 

válasza:

Még általánosba jártam és 6.után nyári táborban voltam. Ott mondta egy 7.-es, nagyobb gyerek. A zuhanyzóban kezdett cikizni miatta, hát gondolhatod hogy nem lettünk a legjobb barátok.
5/14 anonim 

válasza:

Nekem is mondták egyszer, de ha érdekel írj rám.
6/14 anonim 

válasza:

A kisgyerekeket nem érdekli, hogy kinek mekkora, mivel még nincsenek szexuális gondolataik.
Annyit fognak fel belőle, hogy a "fiúknak fütyijük van a lányoknak meg nincs".
Kb 10 év felett kezd kialakulni a másik nem iránti érdeklődés, illetve az, hogy méregetik egymáshoz, hogy kinek milye van.
Ezt honnan tudom ilyen biztosan? Fiam van és most kezdte el a fent említett témát.
7/14 anonim 

válasza:

Monta egy lány. Kerestem olyat akinek szűk a puncija.
9/14 anonim 

válasza:

Nem mondtak. Kamasz korban meg mar inkabb a masik oldalra kerultem, inkabb megneztek, hogy huha.
Kerdezo honnan a kerdesed? Honnan a gondolat?
10/14 anonim 

válasza:

Soha nem mondta senki. Szerencsére azok közé tartozok, akikre szinte minden szem rászegeződik felöltözve és meztelenül is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!