Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől van hogy nem tudok el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van hogy nem tudok el élvezni?

Figyelt kérdés
Az első pár alkalommal mikor kényeztettem magam akkor sikerült el mennem de miután össze kerültem egy sráccal akibe bele is szerettem azóta nem tudok el élvezni sehogy még magamnak se. Mitől van? Beteg vagyok?
2023. okt. 3. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Sokkot kaptál!

(Csoki az Üvegtigrisből) 😅

2023. okt. 3. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudod magad elengedni, túlságosan rágörcölcs, a pasi nem figyel eléggé, te ugyan szereted, de ő még nem vette fel a közös hullámhosszt.

A megfelelő rész aláhúzandó, de a toll a te kezedben van.

2023. okt. 3. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert vétkeztek sulyosan a házasság előtti szexeléssel, azért is.
2023. okt. 3. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Igen, igen, az előző jól mondja, Isten csak a házasélet alatt fog majd engedni téged elélvezni.
2023. okt. 3. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Azért van, mert velem még nem találkoztál.
2023. okt. 3. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
Valószinűleg nehezen élvezel, mint a nők többsége. És ha ehhez még feszültség megfelelésikényszer is társul, akkor még nehezebb lesz. Lazán elvárások nélkül kéne közelíteni hozzád, az orgazmus erőltetése nélkül, csak finoman játszani, kisérletezni, kiprobálni százféle módszert. Általános maszirozással, simogatással kéne kezdeni, és közben keresni az érzékenyebb pontokat.
2023. okt. 3. 23:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!