Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valaki azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki azért fizet, hogy simogassák?

Figyelt kérdés
Nem masszázs, nem erotikus szolgáltatás, csak simogatás.
2023. okt. 3. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Nekem szerencsére nem kell ezért fizetni. Símogat a párom magától minden sexuális célzás nélkül.
2023. okt. 3. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Én fizettem egy csajszinak anno 2000 ft-ot, egy óra simogatás/masszázsért
2023. okt. 3. 13:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen
2023. okt. 3. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, mondjuk, ha jól esne, nem biztos, hogy kibírnám, hogy más ne történjen. Pár éve olvastam, hogy Németországban, Ausztriában, de lehet az is, hogy Hollandiában van, aki símogatást, ölelkezést vállal, egy órán át. Azt írták, hogy előfordulhat, ha valakinek olyan szexuális zavara van, vagy trauma miatt többet nem is akar, de a szerotonin és más hormonok termelődésére jótékony hatása van a símogatásnak. Régebben egy "rossz" lánynál történt látogatásomnál fordult elő, hogy volt szex is, de mivel akkor stresszes időszakom volt, sokat símogattuk egymást, először meglepődött, és aggódott, hogy ugye nem lettem szerelmes stb, aztán elmagyaráztam neki, hogy most ez esik jól.
2023. okt. 3. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
1 És ez szerinted itt ennél a kérdésnél kit érdekel? HGa nem tudsz a kérdésre válaszolni, minek írsz ide?
2023. okt. 3. 19:08
 6/7 A kérdező kommentje:

#5. Szerintem válaszolt a 4. válaszoló a kérdésemre.

Azzal kezdte a válaszát: "Van"

Speciel, engem érdekelt a története is.

2023. okt. 4. 06:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából ilyen masszőzt keresek.
2023. okt. 4. 06:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!