Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valószínűleg vaginizmusom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűleg vaginizmusom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal már hónapok óta szexelünk, és nagyon jól menne érzem, mert kellőképpen benedvesedek és kívánom is. Viszont nem tud belém hatolni (vastag neki és nagy). De nem hinném hogy ez az akadály. Eleinte nagyon féltem a szüzesség elvesztésétől és görcsben voltak a lábaim, illetve a hüvelyem… Ez a stressz már oldódott, és el tudom lazítani a lábaim, de mégis mikor mélyebbre akarja nyomni szólok, hogy vegye ki, mert iszonyúan fáj. Tehát konkrétan annyi a szex nálunk, hogy a hüvely bemeneténél egy kicsi amennyi nem fáj, addig tudja betenni… mit lehetne tenni hogy normálisan menjen a dolog? 22/L

2023. okt. 3. 02:47
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
nekem ugyanez volt pár éve egy lánnyal nagyon szűk volt, végül nem tudtuk megoldani,de szerintem az is benne volt hogy ő nem szeretett viszont. mert a szerelmesek megoldják
2023. okt. 3. 04:58
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
0%

Az, h szűk a puncid, nem vaginizmus...

#1, a szerelmesek mindent megoldanak, igaz? :D

2023. okt. 3. 05:58
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Menj el nőgyógyászhoz és pszichológushoz, hogy megtaláld a testi vagy lelki okait.

Addig is inkább elégítsétek ki szájjal egymást a pasiddal, hogy élvezetes legyen a szex.

2023. okt. 3. 07:41
 4/10 érdeklődő35 ***** válasza:
65%
Mindent nem tudhatunk, de behatolás előtt élvezetig nyal, vagy legalábbis míg nagyon benwdvesedsz?
2023. okt. 3. 09:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Én szeretem a párom és ő is engem, szóval ezzel biztos nincs probléma. Mindent a megfelelő módon csinál, tényleg tökéletes vele minden. Az is tény, hogy nagyon szűk vagyok, de ha nem vaginizmus, akkor hogy lehetne orvosolni ezt a problémát, hogy ilyen szűk vagyok?
2023. okt. 3. 11:03
 6/10 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Ha természetes a szűkösséged, akkor sajnos sehogy..... Olvastam már ilyenről, ott sajnos szétméntek bármennyire is szerették egymást
2023. okt. 3. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
ez olyan mint a vegánság? :D
2023. okt. 3. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7: igen, nem veszi be a húst.

Kérdező, ne adjatok fel könnyen, oldódj fel, amennyire csak lehet, előbb-utóbb összejön majd, ne félj.

2023. okt. 3. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:

szerintem csak mert szűk vagy nem biztos hogy z betegség.

exem is szűk volt.. nem tudtuk megejteni 2 évig az aktust vártam.

majd elment mással kezdett járni és utána boldogan mesélte " na vele összejött végre" :D

end of story.

tehát megy az csak lehet hogy a megfelelő a " jobb ember kell" (vagy a kisebb ;) )

2023. okt. 3. 22:53
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Egyszer jártam így egy nálam magasabb csajjal. Ugyanilyen ostoba volt. Pont ugyanezeket állította hogy ő milyen rohadt jó, meg szeret... de volt eszem és még időben dobtam. Csicska a pasid. Az ilyenek lúzerek termelik ki ezt a sok nyámnyila nőt!

Előbb legyél már tisztában a saját szexualitásoddal! Utána talán nem nyomorítod meg a férfiakat...

2023. okt. 3. 23:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!