Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg vaginizmusom van. Mit tegyek?

Az, h szűk a puncid, nem vaginizmus...
#1, a szerelmesek mindent megoldanak, igaz? :D

Menj el nőgyógyászhoz és pszichológushoz, hogy megtaláld a testi vagy lelki okait.
Addig is inkább elégítsétek ki szájjal egymást a pasiddal, hogy élvezetes legyen a szex.

7: igen, nem veszi be a húst.
Kérdező, ne adjatok fel könnyen, oldódj fel, amennyire csak lehet, előbb-utóbb összejön majd, ne félj.

szerintem csak mert szűk vagy nem biztos hogy z betegség.
exem is szűk volt.. nem tudtuk megejteni 2 évig az aktust vártam.
majd elment mással kezdett járni és utána boldogan mesélte " na vele összejött végre" :D
end of story.
tehát megy az csak lehet hogy a megfelelő a " jobb ember kell" (vagy a kisebb ;) )

Egyszer jártam így egy nálam magasabb csajjal. Ugyanilyen ostoba volt. Pont ugyanezeket állította hogy ő milyen rohadt jó, meg szeret... de volt eszem és még időben dobtam. Csicska a pasid. Az ilyenek lúzerek termelik ki ezt a sok nyámnyila nőt!
Előbb legyél már tisztában a saját szexualitásoddal! Utána talán nem nyomorítod meg a férfiakat...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!