Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok letapizhatják a fiúkat, de fordítva miért nem szabad?
Figyelt kérdés
Amikor letapogat egy lány, hogy milyen jó mellizmom van, meg belecsíp a seggembe, stb. ezzel nincs baj, de amikor ugyanez történne fordítva akkor világra szóló felháborodás van belőle... miért?2023. okt. 2. 15:23
11/16 anonim 

válasza:

Amúgy vágod hogy férfiként olyan erőfölényben vagy hogy ketté tudnád törni derékból ha akarnád? És nem tudod lekommunikálni hogy neked nem oké ha megfog?
12/16 anonim 

válasza:

Ha egy férfi megfogja egy nő fenekét, és a nő felpofozza, a férfit büntetik érte. Ha egy nő fogja meg egy férfi fenekét, és a férfi felpofozza, azért is a férfit büntetik meg. Ha ez nem kettős mérce, akkor mi?
13/16 anonim 

válasza:

A libsi wokeok akiket itt démonizáltok pont azok fogják mondani: ez szexuális zaklatás, a csajnak nincs joga így áthágni a te korlátaidat
Szembe a macsó kultúra: há mivan hogy nem tetszik hogy megfog egy csaj, kis b*zi e vagy? Kis b*zigyerek vagy?
14/16 anonim 

válasza:

Engem olyan fogdosot akitől okádhatnékom volt, nem volt kellemes.
15/16 anonim 

válasza:

Na ezt akartam én is mondani amit a 14-es! És mi van akkor ha a dagadt és ronda, erőszakos agresszív kismalac csoportvezető nő fogdossa az embert? Az úgy nem szexuális erőszak, mégpedig pozícióval visszaélve? Hol van itt az egyenlőség?
16/16 anonim 

válasza:

Tuti leszámolok ha ilyen történik, esetleg egyenesen arcon és vágom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!