Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk volt már olyan hogy nyilvánosan farkat villantottatok?

Figyelt kérdés

2023. okt. 2. 11:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt persze, próbafülkében
2023. okt. 2. 11:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2023. okt. 2. 11:35
 3/13 A kérdező kommentje:
1: Hát azért ott nem sok ember láthatta. xDD
2023. okt. 2. 11:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

volt igen

amikor csúszdán leérkezve elcsúszott az úszónadrágom és kivillant a farkam

futónadrágban is villantok ha erősebb fényben vagyok

2023. okt. 2. 12:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult ilyen és akkor mi van? Direkt viszont ne csináld, ne legyél mutogatós.
2023. okt. 2. 13:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Wellnessen voltunk csajommal, vacsora után fel mentünk le tusoltunk, utána meztelenül kimentünk az erkélyre, nyár volt nagyon jó idő, utca fronton maszkaltak emberek de sem engem sem őt nem zavarta, hogy meztelenek voltunk!
2023. okt. 2. 17:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Strandon törcsi alatt öltöztem át és lecsúszott a törcsi
2023. okt. 2. 20:59
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Persze, kondiba rendszeresen mászkálok meztelenül. De nem csak én, sokan mások. Van egy izmos öreg úr, nagyon jól tartja magát, és mindig hátra van húzva a fitymája, mert valami brutál nagy makkja van. Sokszor nézzük egymás farkát, rám is mosolygott már egyszer zuhanyzás közbe, csak nem tudom hogy közeledjek hozzá. Pedig ha elképzelem, hogy lassan ki-be jár az a hatalmas makk a végbelemből, és keményen dörzsöli a prosztatámat... áh, megyek is kiverem.
2023. okt. 2. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én még kb másodikosként nyári táborban. Fiúk laktak az emeleten, lányok a földszinten. A zuhanyzó kint volt egy külön épületben. Azt hittem a lányok már kimentek zuhanyozni, ezért törölközővel a kezemben pucéran lesiettem a lépcsőn. Mire a fejem is leért a fal takarásából látom, hogy 3 lány még ott áll döbbenten, és a csoffadt kis kukacomat bámulja. Megfagytam egy pillanatra, az egyikőjük meg csak annyit kérdezettk, hogy: Gatya?! Aztán észbe kaptam és gyorsan eltakartam. Biztos téma volt utána zuhanyzás közben a lányoknél.
2023. okt. 5. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Csak egyetlen alkalommal volt ilyen - ha a közös zuhanyzót és öltözőt, meg a nudizást nem számítjuk bele.
2023. okt. 5. 13:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!