Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádok meztelenül lenni. Ez normális?
Figyelt kérdés
Itthon ha tehetem egész nap meztelen vagyok, úgy járkálok a lakásban is, egy kicsit sem zavartatom magam, sőt, kicsit izgató is számomra.
19/F
2023. okt. 2. 08:33
11/19 anonim válasza:
Én is nagyon szeretek meztelen lenni, tehát én normálisnak tartom a meztelenséget. Nyugodtan legyél te is mindig otthon meztelen, mert ezzel igazi szabadságot nyerhetünk ebben a formában.
12/19 anonim 

válasza:

Igen normális. Ha tehetem én is meztelen vagyok itthon egész nap. kertben udvaron is meztelen vagyok.
13/19 anonim 

válasza:

Én is szeretek meztelenül lenni, nincs ebben semmi furcsa. Mondjuk én a szüleim előtt sosem szoktam pucéran lenni, alsógatya minimum van rajtam, de ha egyedül vagyok itthon, akkor gond nélkül.
14/19 anonim 

válasza:

Most is az vagyok! Mi ebben az extra? Itthon vagyok senkit nem zavar!
15/19 Nakedguy 

válasza:

Teljesen normális dolog a meztelenség. Én idehaza csak meztelenül vagyok. De egyáltalán nem jövök zavarba akkor sem ha több ember előtt vagyok meztelenül nyílvános helyen. Akt modell vagyok a képzőművészeti egyetemen.
16/19 Nakedguy 

válasza:

Én lányok és fiúk előtt sem vagyok szégyenlős! Sőt! Direkt azt élvezem ha minnél többen látnak engem pucéran!
17/19 anonim 

válasza:

ha gondolod, hozzám is átjöhetnél
18/19 anonim 

válasza:

17 es írd a cimed, megyek , és mit fogunk csinálni ?
19/19 Nakedguy 

válasza:

Persze hogy teljesen normális. Én is mindíg meztelenül vagyok idehaza. 44/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!