Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha éjjel belevertem a farkam a pizsamagatyámba, ugye anyám azt fogja hinni, hogy éjszakai magömlésem volt?
Figyelt kérdés
Csak mert elég cink lenne, ha megtudná, hogy telelőttem a gatyámat, mert nem volt nálam zsepi és rám jött a kangörcs 😅2023. okt. 1. 09:58
1/15 anonim 

válasza:

Gergőkém, tudok róla, hogy maszturbálsz, és ez rendben is van. Inkább kimosom, csak ne dugd el a párna alá legközelebb a koszos pizsomáid!!!
2/15 anonim 

válasza:

Igen. Nekem is volt ilyen időszakom, minden második éjjel telelőttem a gatyát (nem kivertem, magától jött), és mondta anyám mikor először meglátta, hogy semmi gond, tudja hogy normális.
3/15 anonim 

válasza:

Komolyan olyan nagy dolog lenne ilyenkor kicsit beáztatni azt a részt legalább? Mikor kicsi voltam már onnantól kezdve megtettem, hogy ne anyumnak kelljen a bugyimat fogdosnia amin rajta van a hüvelyváladékom. Vagy gyakran inkább én oldottam meg a mosást. Nem lenne pofám elvárni anyumtól, hogy fogdossa a használt fehérneműmet...pláne ilyen esetben.
4/15 anonim 

válasza:

Szerintem ő még izgul is erre…beteg.😖
5/15 anonim 

válasza:

Pontosan tudja mit csinálsz. Én 3 gyerek anyja vagyok és egy farokverőgép férjem van. Minden is olyan...
6/15 anonim 

válasza:

Nem tök mindegy, hogy ezt vagy azt gondolja majd? A végeredmény ugyanaz: ki kell mosni. 😀
7/15 anonim 

válasza:

Ilyen velem is volt és azt mondtam neki éjjeli magömlésem volt. Sztem nem hitte el, de kimosta.
8/15 anonim 

válasza:

Szerintem nem érdekli. Meg amikor megszárad nem is feltünő. Valószínű hogy észre sem veszi.
Egyébként én is mindig beleélveztem. A mai napig is úgy szererem.
9/15 anonim 

válasza:

Én évekig belevertem a pizsamámba, gatyámba. Nekem apám szólt. Gondolom anyám megunta. Utána függönybe vertem bele, mert az ágyam meg az ablak is a gép mellett volt, és itt recskáztam. Ez nem érdekelte, volt amikor 3-4 évig se vette le a függönyt, vagy mosott ablakott anyám.
10/15 anonim 

válasza:

Nem lehet előtte be rakni a mosógépbe úgy h jól össze csavarod vagy össze hajtod akkoràra h bele férjen egy ruhába?!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!