Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nős férfiak melyik lenne jobb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak melyik lenne jobb?

Figyelt kérdés

2023. szept. 30. 20:55
A kérdező szavazást indított:
Szexi feleség, mindenben kielégít, minden szuperül működik az ágyban vadmacska de néha felredug.
Átlagos nő minden más jól működő kivéve a szex. Ritkán van és akkor is semmi extra. Mással sem dug, kielégítetlen vagy.
26 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha tudok róla hogy félredug , akkor nem működne hosszú távon. Viszont ha nem elégit ki, én dugok félre. Egyik se jó...
2023. szept. 30. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Speciel mivel mi szeretjük a többes játékokat, egy egyértelműen az #1-es 😂

Mindenki másnál az igaz amit az #1-es írt. Aki a monogám kapcsolatok híve az nem fogadja el hogy félredugjanak, de az is egy kapcsolat sírja ha a felek között nincs meg a megfelelő mennyiségű és minőségű szex.

2023. szept. 30. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha a tudtommal dug félre akkor inkább azt választanám.Meg ha véletlen terhes lesz akkor tudja hogy kitől.
2023. szept. 30. 22:15
 4/10 anonim válasza:
60%
Bocs, de nem csak ez a két véglet van, másrészt hosszabb távon egyikkel se működne egy párkapcsolat.
2023. szept. 30. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
4. Sokak szerint csak ez a két véglet van. Szánalmas.. :D
2023. okt. 1. 00:35
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Elnézem ha félredug csak tudjak róla,és mesélje el részletesen.
2023. okt. 1. 01:22
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

egyik opció rosszabb mint a másik :DDD

aghjjj kell a kemény kefélés, én meg szingliként most másra se vágyom mint xarrá kefélni egy csajt (persze nem durván.. szó szerint) persze sütnék neki omlettet utána és ágybavinném, mert romantikus vagyok.

de hogy vagy félredugás.. vagy uncsika a párod és havi 1 szex. fuu nehéz kérdés.

én még fiatalabb vok de sztem már most tudom ha uncsika párom lesz szeretőm lenne :/ ez van.

25/f

2023. okt. 1. 03:03
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Szexy és kielégìt mint én is őt,de mindketten félrekefélünk ha úgy adódik!

Van mikor egy párral gruppenezünk már évek óta,így igazán változatos és színes a szexuális életünk

2023. okt. 1. 05:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyik sem! 🤷‍♂️
2023. okt. 1. 06:43
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
Nekem akkor jött helyre a férjemmel a szexuális életem, miután félre keféltem. A szeretőmmel heti egyszer tudtam lenni, de úgy felnyomta a libidómat, hogy le se szálltam a férjem farkáról hétvégén ha otthon volt. 34N
2023. okt. 1. 07:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!