Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Speciel mivel mi szeretjük a többes játékokat, egy egyértelműen az #1-es 😂
Mindenki másnál az igaz amit az #1-es írt. Aki a monogám kapcsolatok híve az nem fogadja el hogy félredugjanak, de az is egy kapcsolat sírja ha a felek között nincs meg a megfelelő mennyiségű és minőségű szex.

egyik opció rosszabb mint a másik :DDD
aghjjj kell a kemény kefélés, én meg szingliként most másra se vágyom mint xarrá kefélni egy csajt (persze nem durván.. szó szerint) persze sütnék neki omlettet utána és ágybavinném, mert romantikus vagyok.
de hogy vagy félredugás.. vagy uncsika a párod és havi 1 szex. fuu nehéz kérdés.
én még fiatalabb vok de sztem már most tudom ha uncsika párom lesz szeretőm lenne :/ ez van.
25/f

Szexy és kielégìt mint én is őt,de mindketten félrekefélünk ha úgy adódik!
Van mikor egy párral gruppenezünk már évek óta,így igazán változatos és színes a szexuális életünk

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!