Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 18 cm hosszú a farkam és 16 centiméter az átmérője az kicsinek számít?

Az elefántnak sincs 16centis átmérője! Max.kerülete...! 🤣🤣
De a kérdésedre válaszolva:
A 18cm hossz merev állapotban elég jónak számít, átlagnál nagyobbnak mondható, de még nem hatalmas.
A legtöbb csajnál favorit kategória. Mellé a 16-os kerület pedig elég átlag feletti, már-már alig hihető. De ha igaz, akkor büszke lehetsz rá! Azok a nők, akik a nagy vastag szerszámért vannak oda, megvesznek majd érted.
Viszont semmit sem ér a nagy vastag farkad, ha nem tudod használni és mondjuk túl hamar elsülsz. A méret nem minden, a technika is kell hozzá!
De amúgy eléggé gyerekes kérdést tettél fel, ne haragudj!

#4-es mindent leírt a nevemben kb. 😄
Én kifejezetten szeretem a nagy méretet és ha tényleg akkora amekkorának írod akkor csak a szerszámod alapján tökéletesen illenél belém. Mondjuk plusz 2-3 centit hozzá csaphatsz mert én személy szerint élvezem ha fáj kicsit 🙈

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!