Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Polilili tanfolyam?đ

Aki ismeri a hölgyet szemĂ©lyesen tudja, hogy a valĂł Ă©letben nem olyan kelendĆ Ă©s szexuĂĄlisan mindentudĂł mit azt önmagĂĄrĂłl gondolja.
Az online tanfolyamai pedig nem jĂłk.
De ha érdekel végezd el.

Amit lĂĄttam a videĂłibĂłl, az nekem inkĂĄbb egy sĂșlyosan gĂĄtlĂĄsos, problĂ©mĂĄs szexualitĂĄsĂș nĆ Ă¶ngyĂłgyĂtĂĄsi folyamatĂĄnak tƱnik: azzal töri szĂ©t a sajĂĄt ketreceit, hogy kiĂĄll intim tĂ©mĂĄkrĂłl beszĂ©lni, ĂĄtlendĂŒlve vele önmaga indokolatlan szĂ©gyenĂ©rzetein. Rendben, ha ez segĂt neki, miĂ©rt ne.
Csak szerintem ezt nem kellene oktatĂĄsnak, tanfolyamnak hĂvni. TĂ©nyleg az fog mĂĄsokat szexuĂĄlisan fejleszteni, aki bevallottan komoly problĂ©mĂĄkkal kĂŒzd/kĂŒzdött ezen a tĂ©ren?

8 -as vĂĄlaszolĂłnak. Polilil sosem tagadta, hogy problĂ©mĂĄkkal kĂŒzd. Ăs ha ez jött le neked, hogy
ânekem inkĂĄbb egy sĂșlyosan gĂĄtlĂĄsos, problĂ©mĂĄs szexualitĂĄsĂș nĆ Ă¶ngyĂłgyĂtĂĄsi folyamatĂĄnak tƱnik: azzal töri szĂ©t a sajĂĄt ketreceit, hogy kiĂĄll intim tĂ©mĂĄkrĂłl beszĂ©lni, ĂĄtlendĂŒlve vele önmaga indokolatlan szĂ©gyenĂ©rzetein. Rendben, ha ez segĂt neki, miĂ©rt ne.â
Ha ez jött le neked, akkor elérte a céljåt mert a videóinak ez is a célja. Pontosabban az egyik célja!
A mĂĄsik, cĂ©l az, hogy mĂĄsokon is segĂtsen, de az olyan tĂ©mĂĄkhoz meg, szokott szakembereket hĂvni biztos ezt is Ă©szrevetted. Ăgy tehĂĄt a mondandĂłd mĂĄsodik fele mĂĄr nem ĂĄllja meg a helyĂ©tâŠ
Az meg hogy indokolatlan lenne az Ć szorongĂĄsa, nem igaz! Nagyon is indokolt, de errĆl inkĂĄbb csak privĂĄtban ĂrnĂ©kâŠ
Ăn fĂ©rfikĂ©nt nĂ©zem az Ć videĂłit, Ă©s Ă©pp az Ć stĂlusa az, ami tetszik. Viszont Csörgits Kinga SzexuĂĄl pszicholĂłgus videĂłitĂłl meg a falat vakarom mert mĂ©g kĂ©tszeres sebessĂ©ggel hallgatva is olyan semmit mondĂł Ă©s dagĂĄlyos stĂlusban beszĂ©l fĂ©l ĂłrĂĄkat ĂłrĂĄkat, amit mĂĄs normĂĄlis ember 5 perc alatt elmondâŠ
-nĂ©ha rĂĄveszem magam, hogy meghallgassam mit mond, de az nekem szenvedĂ©sâŠ
Ellenben Lilit hallgatni jĂł Ă©rtelmesen beszĂ©l Ă©s okosakat mond! Amihez meg nem Ă©rt akkor hĂv vendĂ©getâŠ
Ennyi! AjĂĄnlom hallgasd meg a kĂŒlönbsĂ©get a kĂ©t elĆadĂĄsmĂłd közt!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!