KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » Polilili tanfolyam?😄

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

BaltaarcĂșu kĂ©rdĂ©se:

Polilili tanfolyam?😄

Figyelt kérdés
Valaki végzett el mår online,bårmilyen Polililis tanfolyamot?

2023. szept. 30. 09:41
1 2
 1/16 TilinkĂł ***** vĂĄlasza:
24%
mimimi?
2023. szept. 30. 09:47
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/16 anonim ***** vĂĄlasza:
87%
Én hallgattam meg már online elƑadását.
2023. szept. 30. 09:51
 3/16 anonim ***** vĂĄlasza:
0%
polimimimimimi?
2023. szept. 30. 10:23
 4/16 anonim ***** vĂĄlasza:
80%

Aki ismeri a hölgyet szemĂ©lyesen tudja, hogy a valĂł Ă©letben nem olyan kelendƑ Ă©s szexuĂĄlisan mindentudĂł mit azt önmagĂĄrĂłl gondolja.

Az online tanfolyamai pedig nem jĂłk.

De ha érdekel végezd el.

2023. szept. 30. 10:36
 5/16 anonim ***** vĂĄlasza:
85%
NĂ©ztem pĂĄr videĂłjĂĄt mĂĄr neki. ElsƑ rĂĄnĂ©zĂ©sre hĂș de wao-nak tƱnt. AztĂĄn pĂĄr videĂł utĂĄn rajottem, hogy egy Ă©rtelmes ember, aki hasznĂĄlja az elmĂ©jĂ©t, van egy kis EQ benne, empĂĄtia, Ă©s törƑdik a pĂĄrjĂĄval, az ugyan azokat a dolgokat tudja Ă©s alkalmazza. JĂł marketingje van neki. Viszont nem is mondom le öt, mert nĂ©ha jĂł az elemi dolgokat is visszahallani hogy mĂ©gis csak egy kis pluszt adjon az ember valtozasahoz jĂł irĂĄnyba.
2023. szept. 30. 16:53
 6/16 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Poli LilikĂ©rƑl azt Ă©rdemes tudni, hogy kb. senkinem nem kellett a mostani pasijĂĄt kivĂ©ve, aki meg belevitte egy poligĂĄmiĂĄs kapcsolatban Ă©s nem tudom Ă©n hanyadik csaja a faszinak. ElƑtte meg kb. bottal se piszkĂĄlta meg senki, amit Ƒ arra vezet vissza, hogy csak a mostani pasija elƑtt nyilt ki szexuĂĄlisan. VĂ©letlenĂŒl sem arra, hogy ronda, meg hogy pl Ă©vekig bĂŒdös volt a raszta haja Ă©s nem volt ember aki a közelĂ©be megmaradjon... nem mĂ©g lefektesse.
2023. okt. 1. 11:30
 7/16 anonim ***** vĂĄlasza:
73%
Poli Lili, az Ă©bredƑszexualuitĂĄs blogrĂłl... amĂșgy egy közgazdĂĄsz Ă©s tanĂĄr. Értelmes Ă©s inteligens nƑ amĂșgy, de egyĂĄltalĂĄna nem a tĂ©ma szakĂ©rtƑje. Jobban jĂĄrsz, ha inkĂĄbb keresel egy szexuĂĄlpszicholĂłgust. Vagy elkezded azok ingyenes tartlmat hallgatni Ă©s nagyon gyorsan rĂĄjössz mĂĄr azokbĂłl is, hogy Poli Lili tudĂĄsa egy nagy nulla.
2023. okt. 1. 11:54
 8/16 anonim ***** vĂĄlasza:
43%

Amit lĂĄttam a videĂłibĂłl, az nekem inkĂĄbb egy sĂșlyosan gĂĄtlĂĄsos, problĂ©mĂĄs szexualitĂĄsĂș nƑ öngyĂłgyĂ­tĂĄsi folyamatĂĄnak tƱnik: azzal töri szĂ©t a sajĂĄt ketreceit, hogy kiĂĄll intim tĂ©mĂĄkrĂłl beszĂ©lni, ĂĄtlendĂŒlve vele önmaga indokolatlan szĂ©gyenĂ©rzetein. Rendben, ha ez segĂ­t neki, miĂ©rt ne.

Csak szerintem ezt nem kellene oktatĂĄsnak, tanfolyamnak hĂ­vni. TĂ©nyleg az fog mĂĄsokat szexuĂĄlisan fejleszteni, aki bevallottan komoly problĂ©mĂĄkkal kĂŒzd/kĂŒzdött ezen a tĂ©ren?

2023. nov. 6. 20:29
 9/16 anonim ***** vĂĄlasza:
6 -os tehonnan veszed ezeket a baromsĂĄgokat ? Mert Ășgy beszĂ©lsz mintha ismernĂ©d a Polililit, de lefogadom, fogalmad sincs semmirƑl, csak összeraktĂĄl valamit a te kis feedben Ă©s annyi! AzĂłval mĂĄskor ne kezrx Ă­gy mondatot, hogy XY -rƑl etr Ă©rdemes tudni, ha csak arrol van szĂł hogy hĂŒlye elmĂ©letek gyĂĄrtasz..
2024. febr. 10. 21:05
 10/16 anonim ***** vĂĄlasza:

8 -as vĂĄlaszolĂłnak. Polilil sosem tagadta, hogy problĂ©mĂĄkkal kĂŒzd. És ha ez jött le neked, hogy

„nekem inkĂĄbb egy sĂșlyosan gĂĄtlĂĄsos, problĂ©mĂĄs szexualitĂĄsĂș nƑ öngyĂłgyĂ­tĂĄsi folyamatĂĄnak tƱnik: azzal töri szĂ©t a sajĂĄt ketreceit, hogy kiĂĄll intim tĂ©mĂĄkrĂłl beszĂ©lni, ĂĄtlendĂŒlve vele önmaga indokolatlan szĂ©gyenĂ©rzetein. Rendben, ha ez segĂ­t neki, miĂ©rt ne.”

Ha ez jött le neked, akkor elérte a céljåt mert a videóinak ez is a célja. Pontosabban az egyik célja!

A mĂĄsik, cĂ©l az, hogy mĂĄsokon is segĂ­tsen, de az olyan tĂ©mĂĄkhoz meg, szokott szakembereket hĂ­vni biztos ezt is Ă©szrevetted. Így tehĂĄt a mondandĂłd mĂĄsodik fele mĂĄr nem ĂĄllja meg a helyĂ©t

Az meg hogy indokolatlan lenne az Ƒ szorongĂĄsa, nem igaz! Nagyon is indokolt, de errƑl inkĂĄbb csak privĂĄtban Ă­rnĂ©k

Én fĂ©rfikĂ©nt nĂ©zem az Ƒ videĂłit, Ă©s Ă©pp az Ƒ stĂ­lusa az, ami tetszik. Viszont Csörgits Kinga SzexuĂĄl pszicholĂłgus videĂłitĂłl meg a falat vakarom mert mĂ©g kĂ©tszeres sebessĂ©ggel hallgatva is olyan semmit mondĂł Ă©s dagĂĄlyos stĂ­lusban beszĂ©l fĂ©l ĂłrĂĄkat ĂłrĂĄkat, amit mĂĄs normĂĄlis ember 5 perc alatt elmond

-néha råveszem magam, hogy meghallgassam mit mond, de az nekem szenvedés

Ellenben Lilit hallgatni jó értelmesen beszél és okosakat mond! Amihez meg nem ért akkor hív vendéget

Ennyi! AjĂĄnlom hallgasd meg a kĂŒlönbsĂ©get a kĂ©t elƑadĂĄsmĂłd közt!

2024. febr. 10. 21:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!