Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak tényleg bejönnek az egyenruhás pasik ? Miért ?
Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 07:05
2/6 anonim 

válasza:

Nem igazán.
Ha még egy amerikai, brit egyenruhában lenne azt mondanám hogy igen. Nézzük meg hogy néz ki egy USA díszegyenruha. Tök szép, elegáns. Alig változott az elmúlt évektizedek alatt, időtlen. Nem úgy mint a magyarok. Az olcsó gagyit drágán eladni az államnak tipikus esete.
3/6 anonim 

válasza:

Amúgy sok ilyen van. Nekem is jó pár barátnőm oda van a rendőr vagy tűzoltó srácokért.
4/6 anonim 

válasza:

Nekem bejönnek pl a katonák.
De nem tudom miért.
Persze ott sem mind de van köztük sok vonzó férfi akinek kifejezetten jól is áll az egyenruha.
5/6 anonim 

válasza:

IGEN
az összes.. rendőr, tűzoltó, mentős, orvos, pilóta, biztiőr… ahh ;)
6/6 anonim 

válasza:

Személy szerint, nekem igen. Hogy miért, nem tudom, de én kikészülök az egyenruhásoktól🥵 persze nem mindegy, ki viseli…..de nekem nagyon bejön🙈
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!