Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A strandon dolgozó lányok kifutósok, úgymond van felnőtt munkájuk is?
Figyelt kérdés
Csak mert nekem ez ugrik le, amikor odamegy egy vén pali és pénzt add nekik ezt látod is. Tehát ezért cserélgetik egymást munka közben, mert megérkeznek a kuncsaftok nem?2023. szept. 29. 22:19
1/12 A kérdező kommentje:
Mert van közeli hotel szoba a strandokhoz, meg masszás helység!
2023. szept. 29. 22:19
2/12 zol56 

válasza:

Milyen lányok? Strandon dolgozók? Hotel? Masszázs? Hol látsz ilyet?
Vén palit láttam már pénzr adni a lángososnál Melyik strandon láttál ilyet?
3/12 anonim 

válasza:

Vén kéjenccel biztos nem mennek el. Fiatal,sportos sráccal inkább.
4/12 anonim 

válasza:

Melyik strandon láttál ilyeneket?
5/12 anonim 

válasza:

Balatonon még nem láttam ilyet, sem semelyik termálban
6/12 A kérdező kommentje:
I jaj mintha nem tudnának róla, manapság a pénzzel majdnem minden lányt letudnak venni a lábáról. Jah hát ebbe a világba cseppentünk. Mintha nem tudnátok róla :)
2023. szept. 30. 17:47
7/12 A kérdező kommentje:
Most ez a téma titok zóna lett vagy mi?
2023. szept. 30. 17:48
8/12 A kérdező kommentje:
Jah egyébként akire gondolok az már rég lebukott, úgy 2016-os évektől egészen 2021-ig. De arra lettem figyelmes fizetős oldalon vannak róla videók. Azért valljuk be néhány ember nem meri felvállalni ő például nem. Most manapság már divat lesz, nem értem minek titkolnia és letiltani a sitejait valakik előtt. Jah mert gondolom az a kiszemelt vagy ilyesmi. Hát de nem lehet mindenkit ábrándban úsztatni.Egy ideig ingyenesen tudod nézni róla. Egyébként minek titkolózik? Attól fél valaki elterjeszti róla és visszaél vele. Jaj de mostanság mi olyan nagy titok ebben? Pénz elárul mindent.
2023. szept. 30. 17:56
9/12 A kérdező kommentje:
Jöttek hoteles képei is, akkor meg láttam át van festetve feketére a haja. De ráadásul azon a képen eléggé meztelen. Ki tudja de ebben sokan belebetegednek egyszer mentálisan fizikailag és szellemileg egyaránt. Hát mindegy, azt mondják mindenki a saját bőrét visszi a vására. Lehet majd egy idő múlva kezelésekre kell járnia, itt gondolok gyógyászatira. Láttam nem egy nőt, aki már az utolsó útján volt szifilisz végett és a koktélt itta közben. Egy szőke hajú modell féleség volt, aki egy kicsit 40 felé járhatott. De kiszáradt száj, kipatogott hólyagos bőr. Van hogy hormonelváltozások végett már az elvetettő gyógyszer kihozza belőle. Megindul a szervezet visszazuhanásnak, hát néha az élet kegyetlen fordulatokat tud bemutatni.
2023. szept. 30. 18:04
10/12 A kérdező kommentje:
Sőt a közelébe mentem olyan büdöset lehetett érezni, mintha bomladozna valami a közelben. Ezért fújják magukat erős sprayyel vagy parfümmel. Na most nem szívessen állnék sorba.
2023. szept. 30. 18:06
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!