Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi csináltatna magának szilikon melleket, akkor neki is ugyanúgy el kéne takarnia nyilvános helyen, mint a nőknek?
Figyelt kérdés
Mert ugye az elfogadott, hogy a férfiak félmeztelen is lehetnek, na de ebben az esetben mi vonatkozik rá? :D2023. szept. 29. 08:55
1/11 anonim 

válasza:

Amennyire retardáltnak hangzik elsőre...elgondolkodtató 🤣
2/11 anonim 

válasza:

Na ez jó kérdés. De szerintem nem csinálnák meg a mütétet, hacsak nem vagy hivatalos hormonkezelés alatt.
3/11 anonim 

válasza:

most elképzelek egy hatvanplusszos szőrös sörhasú bácsit két szilikoncsöccsel ahogy izzad a kettes villamoson a nyári melegben... én arra szavazok, takarja el. :D
4/11 anonim 

válasza:

Szerintem az ilyen kérdést kiírót kellene letakarni egy pokróccal.
6/11 anonim 

válasza:

Elképzeltem, ahogy két férfi fedetlen mellekkel házasodik egy templomban. A náci Orbán meg szívrohamot kap mikor értesűl rólla.
8/11 anonim 

válasza:

Ott kezdődik a bonyodalom, aki ilyet műttet magának, az nemigazán számít férfinak. Ha kiteheti a melleit nyilvános helyen, akkor a farkát is? 🤔🤪
Kérdező! Milyen nyilvános helyre gondolsz? Mégis, milyen helyen lenne ez elképzelhető szerinted?
9/11 anonim 

válasza:

Vannak olyan férfiak, akiknek nagyobb a mellük, mint némelyik nőnek, mégsem kötelezik őket arra, hogy eltakarják. Hogy a férfi melle természetes okokból (pl. túlsúly) nagy, vagy műtét miatt, az nyilván nem játszana szerepet.
Ez a felsőrész-kötelezettség egyértelműen csak a nőket sújtó hátrányos megkülönböztetés. Egy azon viselkedési szabályok közül, amelyek a nőkre nézve szigorúbbak.
10/11 anonim 

válasza:

9. Húú, de okos vagy! A válaszod szerinted a kérdésre irányul?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!