Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy férfi csináltatna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi csináltatna magának szilikon melleket, akkor neki is ugyanúgy el kéne takarnia nyilvános helyen, mint a nőknek?

Figyelt kérdés
Mert ugye az elfogadott, hogy a férfiak félmeztelen is lehetnek, na de ebben az esetben mi vonatkozik rá? :D

2023. szept. 29. 08:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Amennyire retardáltnak hangzik elsőre...elgondolkodtató 🤣
2023. szept. 29. 09:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Na ez jó kérdés. De szerintem nem csinálnák meg a mütétet, hacsak nem vagy hivatalos hormonkezelés alatt.
2023. szept. 29. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
most elképzelek egy hatvanplusszos szőrös sörhasú bácsit két szilikoncsöccsel ahogy izzad a kettes villamoson a nyári melegben... én arra szavazok, takarja el. :D
2023. szept. 29. 11:53
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem az ilyen kérdést kiírót kellene letakarni egy pokróccal.
2023. szept. 29. 14:46
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Buzulsz gyerek?
2023. szept. 29. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Elképzeltem, ahogy két férfi fedetlen mellekkel házasodik egy templomban. A náci Orbán meg szívrohamot kap mikor értesűl rólla.
2023. szept. 30. 05:51
 7/11 anonim ***** válasza:
6. Nagyon f@szfej vagy!
2023. szept. 30. 11:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Ott kezdődik a bonyodalom, aki ilyet műttet magának, az nemigazán számít férfinak. Ha kiteheti a melleit nyilvános helyen, akkor a farkát is? 🤔🤪

Kérdező! Milyen nyilvános helyre gondolsz? Mégis, milyen helyen lenne ez elképzelhető szerinted?

2023. okt. 1. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Vannak olyan férfiak, akiknek nagyobb a mellük, mint némelyik nőnek, mégsem kötelezik őket arra, hogy eltakarják. Hogy a férfi melle természetes okokból (pl. túlsúly) nagy, vagy műtét miatt, az nyilván nem játszana szerepet.

Ez a felsőrész-kötelezettség egyértelműen csak a nőket sújtó hátrányos megkülönböztetés. Egy azon viselkedési szabályok közül, amelyek a nőkre nézve szigorúbbak.

[link]

2023. okt. 2. 14:56
 10/11 anonim ***** válasza:
9. Húú, de okos vagy! A válaszod szerinted a kérdésre irányul?
2023. okt. 2. 18:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!