Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen ciki élményetek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ciki élményetek van arról, amikor szülők vagy testvérek előtt meztelenek voltatok?

Figyelt kérdés
Volt valami emlékezetes beszólás, mert például le vagytok borotválva, vagy intim méretre vagy hasonló?

2023. szept. 28. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
A nővéremmel együtt fürödtünk, amikor már kezdett szőrösödni. Rokonoknál pár nappal később(épp mindenki kint volt) elkezdtem gúnyolni vele, mire ő tökönrúgással földre vitt. Utána nem fürödtünk többet együtt.
2023. szept. 28. 22:21
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Semmilyen.
2023. szept. 28. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Kempingeztünk a Balatonnál. Este együtt zuhanyozott a női részleg: barátnőm és az 5 éves lánya, illetve én a két tizenévesemmel. Amikor végeztem a borotválkozással odajött a kislány, hogy kéri a borotvát.

Hát neked minek? kérdeztem.

Ekkor hangosan odaszólt az anyjának: Mindenkinek szép tiszta puncija van, csak neked nem! Kérje el tőlem!

Barátnőm totál elvörösödött, mi meg röhögtünk és szívtuk a vérét. Nem sértődött meg, nem olyan fajta, de másnap megborotválkozott.

2023. szept. 28. 23:32
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Kempingben apámmal és öcsémmel tusoltunk

Egyedül nekem volt a farkam borotválva

És apám rögtön elkezdte ki az a csaj akivel kavarok.....

2023. szept. 29. 06:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Strandolaskor anyaval es hugommal egyutt oltoztunk at. Anya megkerdezte, hogy miert nem borotvalom? Ez nagyon kinos volt nekem 😅
2023. szept. 29. 12:41
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Nekem az volt kínos mikor a bátyámmak meg hugommal kellett együtt fürdenem. Az pedig mégkínosabb volt mikor megkérdezte hogy segíthet e levorotváni?
2023. szept. 29. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Amire emlékszem, az a fityma vizsgálat nővérem előtt
2023. szept. 30. 07:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyám nekiállt elemezni hogyan szőrösödök :D
2023. okt. 1. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Zuhany után, hogy hogy összement 🙂
2023. okt. 4. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!