Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spermium tetoválás? Nagyon közerkölcsbe ütköző lenne?
2023. szept. 28. 21:26
A kérdező szavazást indított:
Botrányos és felháborító. Egyértelműen látszik hogy homoszexuális vagyok
Nem botrányos. Egyértelműen látszik hogy homoszexuális vagyok
Semmi különleges sincs ebben.
25 szavazat
3/11 anonim 

válasza:

A többi tetkóval egyútt már mindegy 😅
5/11 anonim 

válasza:

Nem értem, egyeseknek miért jó az, hogy vadidegeneknek mutogatják a tetkóikat az utcán. Vagy pl. buszon nem lehet máshogy helyezkedni, és odatolja egy centire a képemtől, mintha engem annyira érdekelne.
6/11 anonim 

válasza:

Jaja a #3-as írja jól, a többi tetkó mellett ez már nem oszt, nem szoroz a megítélésed szempontjából 😄
7/11 anonim 

válasza:

Ez mennyiben függ attól, hogy kikhez vonzódsz? Ízlésesnek nem az, de annyira absztrakt ez így önmagában, hogy én nem is tudnám hirtelen, mit jelent. Ha mondjuk egy fekete lyuk felé vándorolnának, vagy egy nyitott szájba, az már gázos lenne, mert nem mindenki kíváncsi a szexuális életedre.
8/11 anonim 

válasza:

Ha azt akarod, hogy a tested olyan vonzó legyen, mint egy hányatott sorsú iskolapad, akkor hajrá!
9/11 anonim 

válasza:

Ugy s*ar az egesz ahogy van...azon mar semmi sem ronthat vagy javithat...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!