Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexpartnert érdemes keresni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ha nekem egy szexpartnernál egy fontos kritérium legyen, hogy ne tudódjon ki, hogy van ilyen kapcsolatom, hogy érdemes ezt csinálni? Inkább olyan idegennel, akit alapból nsm is ismerek? Gondolkoztam azon, hogy egy számomra vonzó férfival kéne összejárnom, akinek az igazi nevét, lakhelyét nem tudom és ő sem az enyémet, csak mindig megbeszélnénk egy anonim oldalon a találkozó helyét és időpontját. Szerintetek jó ötlet? 22/N2023. szept. 28. 21:16
11/15 anonim 

válasza:

Normális, értelmes, megbízható pasit aki elfogadja, hogy te csak szexet akarsz és nem akarod kiteregetni előtte az egész életedet. Előny ha nem független, de ahogy azok között is találsz olyat aki bele akar folyni az életedbe, úgy szingli pasik között is normálisat aki elfogadja a játékszabályokat.
Ha meg simán diszkréten, névtelenül dugni akarsz akkor lemész egy swingerklubba. Nem kérnek se személyit, se önéletrajzot, olyan nevet mondasz az ott megismert partnerednek amit akarsz.
12/15 anonim 

válasza:

A rosszlányokon találsz pasikat is. Persze az pénzbe kerül!
13/15 anonim 

válasza:

Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban kérdező...
ha ilyeneken agyalsz akkor nem való neked egyáltalán az egész, maradj szűzike inkább. :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!