Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csikló szívót hol lehet eladni?
Figyelt kérdés
Vettem egyet alirol. Elég jól voltak az értékelések. Ajándékba szántam egy lány barátomnak, de végül nem lesz belőle semmi. Hol tudnám eladni valahogy? :D van esetleg ilyen csoport fbn vagy ilyenek? Sosem volt használva csak kibontottam és bekapcsoltam. Elég jól szív :D amúgy pasi vagyok mielőtt jönnének a privátok :D
Köszi előre is.
2023. szept. 27. 17:22
1/2 anonim 

válasza:

Bizz abban, hogy lesz még legalább egyszer csajod!:-)
2/2 A kérdező kommentje:
Hát csak legyen fogékony az ilyesmire :D
2023. szept. 28. 05:46
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!