Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,fiúk? Akik járnak nudista strandra?
Figyelt kérdés
Családdal voltatok először nudista strandon,részlegen ? Hogy ismerkedetek meg evvel az életérzéssel, ki által ?2023. szept. 27. 17:03
2/8 anonim 

válasza:

Két osztálytársammal kipróbáltuk a nudizást kamaszként, de nem olyan helyen ahol mások is voltak vagy megláthattak volna minket. Nem a családommal, egy haverommal mentem először nudista helyre. Ő beszélt rá, hogy nézzük meg és próbáljuk ki. Szóval általa ismerkedtem meg a gyakorlatban az *igazi nudizással".
3/8 anonim 

válasza:

Családdal.
Szüleink már kiskorunkban vittek magukkal nyaranta délegyre meg később máshova is.
Nekünk ez volt természetes mindig is.
(Textiles strandon először osztálykiránduláson voltam általános iskola 4.-ben)
4/8 anonim 

válasza:

Én egy haverommal mentem el poénból 18 évesen. Naívan úgy voltunk vele, hogy lesznek ott majd jó nők és milyen jó lesz, de valójában nem erről szól egyátalán.
Azóta rákaptam én is, évente 1-2X elmegyek, de már nem azért hogy nőket nézzek, hanem mert tényleg tök jó dolog.
6/8 anonim 

válasza:

Nem, baráti tàrsasággal voltam
7/8 anonim 

válasza:

Férjemmel próbáltuk ki Horvátországban még a házasságunk elején.
33N
8/8 anonim 

válasza:

Egyedül voltam 16 évesen fiú ként
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!