Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj ? nekem is kihivóan kéne öltöznöm ?
Story time , kicsit hosszú lesz de muszáj leírnom hogy értsétek a kérdésem : pár hónapja már eljárok az újjonan megismert kettő egyetemi szaktársammal/barátnőmmel hétvégente bárokba, koktélozókba , meg olykor szórakozóhelyre is . Én teljesen átlagos külsővel rendelkező lány vagyok , talán az felett picivel , középmagas , barna haj , nem csúnya arc , meg sportolok, tehát mondjuk van alakom is. Az első pár alkalommal még nem volt semmi gond , mentem egy sima haspólóban , fekete farmerben meg sportcipőben velük este. Viszont a legutóbbi esetnél amikor megláttak konkrétan lenéztek hogy így egy lány nem mehet az éjszakai életbe bulizni ugyanolyan cuccok voltak rajtam mint addig ( remélem nem igényel képet mindenki el tudja képzelni ) ők viszont szépen szólva is kihivó külsővel rendelkeztek , ilyen cuccokban , nem ők vannak a képen csak ilyen stílust képzeljetek el [link]
Majd ezután rámerőltették hogy felvegyek egy magas sarkút , abba belementem , de ilyen ruhára nem engedtem hogy rábeszéljenek , és meg voltak lepődve hogy mi a bajom miért nem szeretném. Már magamat is kicsit túl szajhásnak tartottam , de őket csak annak lehetett nézni . Velük van a baj vagy én nem értek valamit ? Kezdem elhinni hogy az én generációmba tartozó lányok nagyrésze tényleg ribi.

igen, tényleg ribis, mert ez jön mindenhonnan, s mérgezi a szexkultúrájukat is. Első randin szopás, s ha nem fekszel le a pasival, nem akar majd téged.
Magad legyél, és abban, ami komfortos.
Kitartás, és ha van kedved beszélni, írj!

Sokkal viccesebb lett volna, ha a végén kiderül hogy fiú vagy...
De amúgy meg ha megnézed a képet, két átlagosan öltözött lány van rajta. Mármint modern értelembe véve persze. Megteheted hogy így öltözöl és akkor olyan lehetsz mint ők.
De ha ízlésed ellen való ez a stílus akkor nem a ruhatáradat kellene cserélni.
Ez egyszerű mint az egyszer egy.
Nem értem igazából hogy mi a valós probléma. Az hogy így öltöznek, vagy az hogy te nem mersz így öltözni?

Ez egy húspiac.
Az lehet hogy őket előbb fogják ürítésre használni, de vagyunk egy páran, akik azt értékelik, ha te nem állsz be a sorba 😊!

A linkelt képen levőhöz hasonló ruhákat nem feltétlenül buliban hordanak, hanem amikor meleg van, napközben ilyenben jár sok lány. Bevallom, hogy szeretem a merész, szexi ruhákat. Írod, hogy sportolsz, dolgozol az alakodért. Az önbizalmad hiányzik, hogy felvegyél merészebb ruhákat. Buliban el tudlak képzelni ehhez hasonlóban:
Sikered lesz, csak tudj válogatni a sok téged akaró fiú közül. Bátorság!

Ne is haragudj, de nekik van igazuk. Ha tényleg jó az alakod nincs is jobb mint megmutatni az Senki nem akarja beismerni hogy élvezi látni ahogy tetszik a pasiknak 😉. Nekem is jó az alakom és így megyek bulizni
[link] ha nem hasonlóba vagy, szép lány létedre tényleg kicsit gáz vagy , élményeket dobsz el magadtól xD

Teljes mértékben úgy öltözz ahogy az neked tetszik
Már a magas sarkút se értem miért vetted fel ha akaratod és stílusod ellen van. Annyi tanács még hogy , ribisen nem kell , de csinosan öltözni még mindig jó dolog.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!