Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Velem van a baj ? nekem is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj ? nekem is kihivóan kéne öltöznöm ?

Figyelt kérdés

Story time , kicsit hosszú lesz de muszáj leírnom hogy értsétek a kérdésem : pár hónapja már eljárok az újjonan megismert kettő egyetemi szaktársammal/barátnőmmel hétvégente bárokba, koktélozókba , meg olykor szórakozóhelyre is . Én teljesen átlagos külsővel rendelkező lány vagyok , talán az felett picivel , középmagas , barna haj , nem csúnya arc , meg sportolok, tehát mondjuk van alakom is. Az első pár alkalommal még nem volt semmi gond , mentem egy sima haspólóban , fekete farmerben meg sportcipőben velük este. Viszont a legutóbbi esetnél amikor megláttak konkrétan lenéztek hogy így egy lány nem mehet az éjszakai életbe bulizni ugyanolyan cuccok voltak rajtam mint addig ( remélem nem igényel képet mindenki el tudja képzelni ) ők viszont szépen szólva is kihivó külsővel rendelkeztek , ilyen cuccokban , nem ők vannak a képen csak ilyen stílust képzeljetek el [link]

Majd ezután rámerőltették hogy felvegyek egy magas sarkút , abba belementem , de ilyen ruhára nem engedtem hogy rábeszéljenek , és meg voltak lepődve hogy mi a bajom miért nem szeretném. Már magamat is kicsit túl szajhásnak tartottam , de őket csak annak lehetett nézni . Velük van a baj vagy én nem értek valamit ? Kezdem elhinni hogy az én generációmba tartozó lányok nagyrésze tényleg ribi.

2023. szept. 27. 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

igen, tényleg ribis, mert ez jön mindenhonnan, s mérgezi a szexkultúrájukat is. Első randin szopás, s ha nem fekszel le a pasival, nem akar majd téged.

Magad legyél, és abban, ami komfortos.

Kitartás, és ha van kedved beszélni, írj!

2023. szept. 27. 15:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj.
2023. szept. 27. 15:57
 3/11 StevenUp ***** válasza:
17%

Sokkal viccesebb lett volna, ha a végén kiderül hogy fiú vagy...

De amúgy meg ha megnézed a képet, két átlagosan öltözött lány van rajta. Mármint modern értelembe véve persze. Megteheted hogy így öltözöl és akkor olyan lehetsz mint ők.

De ha ízlésed ellen való ez a stílus akkor nem a ruhatáradat kellene cserélni.

Ez egyszerű mint az egyszer egy.

Nem értem igazából hogy mi a valós probléma. Az hogy így öltöznek, vagy az hogy te nem mersz így öltözni?

2023. szept. 27. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy húspiac.

Az lehet hogy őket előbb fogják ürítésre használni, de vagyunk egy páran, akik azt értékelik, ha te nem állsz be a sorba 😊!

2023. szept. 27. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
25%

A linkelt képen levőhöz hasonló ruhákat nem feltétlenül buliban hordanak, hanem amikor meleg van, napközben ilyenben jár sok lány. Bevallom, hogy szeretem a merész, szexi ruhákat. Írod, hogy sportolsz, dolgozol az alakodért. Az önbizalmad hiányzik, hogy felvegyél merészebb ruhákat. Buliban el tudlak képzelni ehhez hasonlóban:

[link]

[link]

Sikered lesz, csak tudj válogatni a sok téged akaró fiú közül. Bátorság!

2023. szept. 27. 16:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Letisztáznám , nem irtam bele a kérdésbe de szerintem eléggé magától értetődő hogy én NEM szeretem az efféle megközelítést hogy kiteszünk mindent . 5. Ös a magabiztosságról annyit hogy mivel én nem k*rvásan öltözök nem is kapok annyi figyelmet úgymond , mert nem érdekel ,én tudom mennyire vagyok szép vagy nem , és nem célom hogy mindenki utánnam fütyüljön , pont hogy a kihivó ruha ábrázol önbizalom hiányt az állandó vágy miatt hogy mondják nekik/tapasztalják hogy ők igenis szépek.
2023. szept. 27. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne is haragudj, de nekik van igazuk. Ha tényleg jó az alakod nincs is jobb mint megmutatni az Senki nem akarja beismerni hogy élvezi látni ahogy tetszik a pasiknak 😉. Nekem is jó az alakom és így megyek bulizni

[link] ha nem hasonlóba vagy, szép lány létedre tényleg kicsit gáz vagy , élményeket dobsz el magadtól xD

2023. szept. 27. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen
2023. szept. 27. 16:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben úgy öltözz ahogy az neked tetszik

Már a magas sarkút se értem miért vetted fel ha akaratod és stílusod ellen van. Annyi tanács még hogy , ribisen nem kell , de csinosan öltözni még mindig jó dolog.

2023. szept. 27. 18:00
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem túlmisztifikálod. Te nem leszel kevesebb attól, hogy másképp öltözöl, Ők nem lesznek ribik attól, hogy kihívóbban. Hol a probléma?
2023. szept. 27. 18:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!