Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemi évek alatt több támogatóm is volt egyszerre. Jóképű, sportos orvosok, ügyvédek. Mind olyan akivel ingyen is lefeküdtem volna. A diszkréciót kellett mefizetni.
A mai huszonéves lányok többsége is ezt csinálja csak ingyen.

Aki itt vagy a neten ilyen lányt keres a spórolni akar a prostikon.
Aki potenciálisan sugárdedi lehet az nem a neten keres ilyet.
Gazdagabb pasik bárhol találnak ilyet. Hetente kapnak ajánlatot golddigger lányoktól.

7-es!
Igen, ajánlatokat kapnak hetente, csak nem mindegy milyen ajánlatokat. Mert a 90%-uk teljesen komolytalan. Vagy nem tudja, hogy mire vállalkozik, vagy egy teljesen átlagos lány, aki meg van győződve róla, hogy ő milliókat ér.
Én nem vagyok klasszik sugardaddy, mert álltalában csak szexmentes fétisre keresek partnert, de én is nagyjából hetente kapok ajánlatot itt az oldalon is. De a 4 év alatt 3 lánnyal tudtam összehozni hosszabb távú kapcsolatot. A többi mind komolytalan volt. Szóval az, hogy sok az ajánlat az csak egy dolog. Olyan ez mint a használtautó piac, ott is sok az ajánlat, de kevés az igazán jó.
És egyáltalán nem azért keresek a neten ilyen lányt mert spórolni akarok, hanem mert így a legegyszerűbb. Mind a 3 lánynak akivel találkoztam, jóval többet fizettem mint amennyiért egy prosti bevállalná.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!