Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok voltatok sugarbabyk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok voltatok sugarbabyk?

Figyelt kérdés

2023. szept. 26. 21:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van innen egy dominám, ő a sugarbabym.
2023. szept. 26. 21:16
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. szept. 26. 21:17
 3/29 anonim ***** válasza:
90%

Egyetemi évek alatt több támogatóm is volt egyszerre. Jóképű, sportos orvosok, ügyvédek. Mind olyan akivel ingyen is lefeküdtem volna. A diszkréciót kellett mefizetni.

A mai huszonéves lányok többsége is ezt csinálja csak ingyen.

2023. szept. 26. 21:41
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
Voltunk. Na és?
2023. szept. 26. 21:45
 5/29 anonim ***** válasza:
32%
Aham, s tudsz annyit fizetni mint amennyi a piaci ár, vagy olcsójánost játszva gombokért gondolod? Na ez a nem mindegy :D
2023. szept. 26. 22:09
 6/29 anonim ***** válasza:
78%
Mi a piaci ár?
2023. szept. 26. 22:12
 7/29 anonim ***** válasza:
11%

Aki itt vagy a neten ilyen lányt keres a spórolni akar a prostikon.

Aki potenciálisan sugárdedi lehet az nem a neten keres ilyet.

Gazdagabb pasik bárhol találnak ilyet. Hetente kapnak ajánlatot golddigger lányoktól.

2023. szept. 26. 22:17
 8/29 anonim ***** válasza:
51%
unalmasak már ezek a támogatós kérdések és válaszok. mindig ugyanazt írják, és a fele hülyeség. Az olcsójános szó helyett kitalálhatnál valami mást, legalább olcsópista vagy valami legyen már, mert dögunalmas huszadszor is ugyanazt olvasni.
2023. szept. 26. 22:31
 9/29 anonim ***** válasza:
29%
#6 250-300k / hónap, heti 2x találkozóval
2023. szept. 26. 22:37
 10/29 anonim ***** válasza:
83%

7-es!

Igen, ajánlatokat kapnak hetente, csak nem mindegy milyen ajánlatokat. Mert a 90%-uk teljesen komolytalan. Vagy nem tudja, hogy mire vállalkozik, vagy egy teljesen átlagos lány, aki meg van győződve róla, hogy ő milliókat ér.

Én nem vagyok klasszik sugardaddy, mert álltalában csak szexmentes fétisre keresek partnert, de én is nagyjából hetente kapok ajánlatot itt az oldalon is. De a 4 év alatt 3 lánnyal tudtam összehozni hosszabb távú kapcsolatot. A többi mind komolytalan volt. Szóval az, hogy sok az ajánlat az csak egy dolog. Olyan ez mint a használtautó piac, ott is sok az ajánlat, de kevés az igazán jó.

És egyáltalán nem azért keresek a neten ilyen lányt mert spórolni akarok, hanem mert így a legegyszerűbb. Mind a 3 lánynak akivel találkoztam, jóval többet fizettem mint amennyiért egy prosti bevállalná.

2023. szept. 26. 22:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!