Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha oda vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha oda vagyok egy olyan férfiért aki nem lehet az enyém?

Figyelt kérdés

Van párkapcsolatom, de sajna nem túl jó az intimitás. Megpróbáltunk mindent de sajna akkor sem az igazi.

A probléma igazán ott kezdődik, hogy a munkahelyemen van egy férfi akihez nagyon vonzódom.

És van hogy azért nem akarom, hogy a párom hozzám érjen, mert azt a férfit akarom. Azt akarom, hogy az övé legyek.

A párkapcsolatomban ezen az apróságon kívül minden rendben ezért is rossz nekem ez az egész. Nem akarok szakítani a párommal.

#szerelem #kapcsolat #vonzalom #Munkahelyivonzalom
2023. szept. 26. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
es miert nem akarod otthagyni? tul jol keres, mi? fogadjunk nelkule egy szakadt tangad se lenne
2023. szept. 26. 18:16
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Véletlen nem több éves ez a dolog? Mert nagyon hasonlít 1-2 éves, vagy talán több éve olvasott kérdésre.
2023. szept. 26. 18:17
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
A pároddal a hideg viszony miota van?
2023. szept. 26. 18:18
 4/12 anonim ***** válasza:
33%

3-as!

Gondolom azóta mióta megismerte a másik kant a melóhelyen!

2023. szept. 26. 18:21
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
Közöld a pároddal, hogy legalább találhasson magának jobbat.
2023. szept. 26. 18:32
 6/12 A kérdező kommentje:

Azért nem akarom ott hagyni, mert szeretem és nagyon sok mindenen keresztül mentünk.

Nem hideg a viszony, csak az intimitás nem megy olyan jól

Fellángolások vannak mindenkinél. Arra voltam kíváncsi, hogy másoknál ez hogy ment. Hogyan győzték ezt le. Mert nem akarom megcsalni a párom csak a helyzetben tanácstalan vagyok.

2023. szept. 26. 19:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Te is közölt a saját pároddal, hogy keressen jobbat. Ha persze van olyan. Ha nincs és bárki is közeledne hozzád mindenképpen tájékoztasd, hogy veled inkább nem kell párkapcsolatban kezdeni.

2023. szept. 26. 19:29
 8/12 anonim ***** válasza:
36%
Képzeld, van párom. Csak éppen nekem nem azon jár az agyam, hogy basszak félre, veled ellentétben.. De jah, velem nem kell kezdeni😂😂
2023. szept. 26. 19:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Képzeld nekem sem azon jár az agyam hogy basszak félre. De nyilván te nagyon jól tudsz értelmezni elolvasott szöveget.
2023. szept. 26. 20:01
 10/12 anonim ***** válasza:

"És van hogy azért nem akarom, hogy a párom hozzám érjen, mert azt a férfit akarom. Azt akarom, hogy az övé legyek."

Ezek után, ha ez számomra nyílvánvalóvá válna, kidobnálak szó nélkül.

Azaz de, szopatod a saját párod, miközben sokszor magadhoz sem engeded, mert arra vágysz, hogy más dugjon meg.

Szóval igen, állj elé, és mond el neki, hogy legalább az a szerencsétlen találhasson magának valaki mást, aki őt akarja és nem csak talonban tartja, míg nincs más.

2023. szept. 26. 20:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!